Mmd Display laptop toshiba 15.4inch 1680x1050 ccfl, conector 30 pini dreapta
Mmd

Mmd Display laptop toshiba 15.4inch 1680x1050 ccfl, conector 30 pini dreapta

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Ecranele pentru Laptop Toshiba de 15.4 sunt de inalta calitate Grad A+, sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de echipamente IT, recunoscuti ca lideri in acest domeniu: AUO, Boehydis, ChiMei, Chunghwa, LG Phillips, HannStar, Samsung, Sharp.
  • Productia de ecrane este un proces foarte complex, care necesita costuri uriase in cercetare si in fabricatie.
  • Acesta este motivul pentru care nu exista ecrane inchaftermarketinch deci ecranele nu pot fi falsificate, aceasta problema pur si simplu nu exista!
  • Ecranele comercializate sunt exact la fel ca si cele instalate de catre producatorul de Laptop-uri Toshiba.
  • Cum identific modelul de ecran de care am nevoie? Dupa marca si modelul Laptop-ului.
  • Modelul laptop este intotdeauna scris pe Laptop: pe autocolantul din apropierea tastaturii, pe partea de jos a ramei ercanului sau pe autocolantul de pe spatele Laptop-ului. Caracteristicile ecranului sunt determinate de trei parametri importanti: dimensiunea (inch), rezolutia (pixeli / HD, HD+, HD++ sau Full HD), si lumina de fundal (LED, 1CCFL, 2CCFL). Modul cel mai sigur de a alege ecranul corect este dupa numarul de model (Part Number) al ecranului vechi, care este scris pe spatele acestuia.
  • Numarul de model al ecranului va oferi compatibilitate de 100% cu dimensiunea, rezolutia, si lumina de fundal. In momentul efectuarii comenzii va rugam completati la observatii modelul si marca Laptop-ului si daca se poate si numarul de model de pe spatele Laptop-ului. Pentru a fi siguri ca ati comandat produsul cu datele tehnice corecte, dupa efectuarea comenzii, veti fi contactat telefonic de un consilier tehnic vanzari pentru a va solicita inca o data informatii despre produsul dorit.
  • Cele mai des intalnite probleme care duc la inlocuirea ecranului: Ecran spart sau fisurat sunt cele mai dese probleme intalnite; Cand pe ecran ruleaza benzi / linii albe verticale; Cand pe ecran sunt afisate linii, bare colorate ca un efect kaleidoscopic; Cand pe ecran sunt afisate linii sterse, si pot avea o tentã sau nuanta de culoare; Cand ecranul ramane negru si nimic nu poate fi vazut pe Laptop; Cand la pornire ecranul ramane inchis dar la o mai atenta privire se vede foarte slab; Cand la pornire sau dupa putin timp de la pornire apar pe tot ecranul culori sterse; Cand pe tot ecranul apare numai culoare alb spre gri.
  • Cum curat / intretin ecranul? Intotdeauna inainte de a efectua operatia de curatare a ecranului deconectati Laptop-ul de la orice sursa de energie: incarcator, baterie.
  • Riscati sa deteriorati calitatea ecranului sau aparitia de pixeli; Dezinfectarea, curatarea, stergerea ecranului sa se faca doar cu o laveta din microfibre foarte putin umezita in alcool medicinal sau in alcool izopropilic; Kitul de curatare(laveta, lichid special) contine cele mai indicate produse pentru aceasta operatie...
362.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

DomeniuAuo
LaptopPe autocolantul din apropierea tastaturii pe partea de jos a ramei ercanului sau pe autocolantul de pe spatele
Caracteristicile ecranului sunt determinate de trei parametri importantiDimensiunea (inch) rezolutia (pixeli
Cele mai des intalnite probleme care duc la inlocuirea ecranului
Laptop-ul de la orice sursa de energieIncarcator baterie

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri display laptop

Mmd Display laptop toshiba 15.4inch 1680x1050 ccfl, conector 30 pini dreapta

Mmd Display laptop toshiba 15.4inch 1680x1050 ccfl, conector 30 pini dreapta

362.99 Lei

Cautari frecvente