Display profesional ips led Lg 43inch 43ht3wj-b, ultrahd (3840x2160), hdmi, displayport, amd ryzen, wifi, boxe, pivot (negru/alb)

Display profesional ips led Lg 43inch 43ht3wj-b, ultrahd (3840x2160), hdmi, displayport, amd ryzen, wifi, boxe, pivot (negru/alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Display All-in-One pentru apeluri video simple si rapide Cu ecranul all-in-one de 43 de inchi de la LG One:Quick Flex, complet cu camera, microfoane si difuzoare incorporate, nu este nevoie sa va stresati din cauza intalnirilor si apelurilor online si nu mai aveti inconveniente legate de conectarea si configurarea conferintelor video.
  • Colaborare eficienta cu atingere si desen Echipat cu tehnologia tactila In-Cell, One:Quick Flex transforma ideile in realitate.
  • Cu un stilou tactil dedicat, luarea de notite si desenarea se realizeaza cu usurinta.
  • De asemenea, lucrarile lor pot fi salvate ca fisiere si partajate cu usurinta prin intermediul telefonului mobil.
  • One touch pen este furnizat.
  • Sunt necesare aplicatii dedicate pentru adnotare si desen (MS Whiteboard gata) Transport usor cu un suport mobil One: Quick Flex poate fi folosit oriunde in interior, unde poate fi deplasat cu roti.
  • De la un birou privat la un lounge public, joaca diverse roluri in functie de fiecare nevoie, cum ar fi conferinte video, demonstratii de design, colaborare etc.
  • Rotatia ecranului One:Quick Flex accepta rotirea ecranului atunci cand se utilizeaza suportul dedicat, care poate fi utilizat pe scara larga, fiind rotit vertical sau orizontal in functie de raportul de continut.
  • Inaltime reglabila Inaltimea suportului poate fi ajustata pentru a se potrivi cu postura sau inaltimea utilizatorului. (pana la 9,5 cm). UX intuitiv si extindere excelenta UX-ul One:Quick Flex pe baza de atingere este proiectat sa fie similar cu UX-ul mobil tactil, facandu-l usor de utilizat.
  • De asemenea, sistemul de operare bazat pe Windows faciliteaza instalarea si rularea programelor dorite de utilizator printr-o biblioteca imensa de aplicatii si instrumente.
11,399.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

OneQuick
Quick
Quick
Quick
Quick

Despre Lg

LG este o cunoscută corporație multinațională conglomerată cu sediul în Coreea de Sud.

Iată câteva aspecte cheie ale mărcii LG:

1. **LG Electronics:** LG este recunoscut pe scară largă pentru divizia sa de electronice de larg consum, LG Electronics. Compania produce o gamă largă de produse electronice, inclusiv televizoare, smartphone-uri, electrocasnice, aparate de aer condiționat, mașini de spălat, frigidere și multe altele.

2. **Comunicații mobile:** LG a fost cândva un jucător important pe piața smartphone-urilor, producând o varietate de smartphone-uri bazate pe Android. Cu toate acestea, în aprilie 2021, LG și-a anunțat decizia de a părăsi afacerea smartphone-urilor din cauza condițiilor dificile de piață.

3. **Electrocasnice:** LG este un jucător important în industria electrocasnicelor, oferind o varietate de produse pentru bucătărie, spălătorie și confort casnic. Acestea includ frigidere, mașini de spălat, mașini de spălat vase, cuptoare și multe altele.

4. **Tehnologia de afișare:** LG este un pionier în tehnologia de afișare, în special în afișajele OLED (Diodă organică emițătoare de lumină). LG Display, o subsidiară a LG Corporation, a fost un jucător cheie în dezvoltarea tehnologiilor de afișare.

5. **Chimie și energie:** LG Chem, o altă divizie a Grupului LG, este implicată în producția de produse chimice, petrochimice și baterii. LG Energy Solutions, o subsidiară a LG Chem, se concentrează pe tehnologia avansată a bateriilor pentru vehicule electrice și stocarea energiei.

6. **Prezență globală:** LG are o prezență globală și este cunoscut pentru produsele și serviciile sale în diferite regiuni din lume. Compania s-a impus ca un brand lider în mai multe industrii.

Reduceri monitoare led

Categorii Lg

Display profesional ips led Lg 43inch 43ht3wj-b, ultrahd (3840x2160), hdmi, displayport, amd ryzen, wifi, boxe, pivot (negru/alb)

Display profesional ips led Lg 43inch 43ht3wj-b, ultrahd (3840x2160), hdmi, displayport, amd ryzen, wifi, boxe, pivot (negru/alb)

11,399.99 Lei

Cautari frecvente