Dispozitiv de tratament facial cu ioni Inface cf-03d-pk (roz)
Inface

Dispozitiv de tratament facial cu ioni Inface cf-03d-pk (roz)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Dispozitivul de tratament facial cu ioni inFace CF-03D are urmatoarele caracteristici: 3 niveluri de energie: lumina, caldura si electricitate; 3 moduri de functionare: curatare, ingrijire si hidratarea tenului; Temperatura de lucru 42°C; Silicon medical; Certificare RoHS; Grad de impermeabilitate IPX6. 3 niveluri de energie pentru rezultate excelente Folosirea aparatul de infrumusetare CF-03D are efecte multiple si vizibile pe tenul tau datorita celor 3 niveluri de energie, pe care le poti folosi separat sau impreuna, pentru un rezultat si mai bun: Ionii pozitivi curata in profunzime; Ionii negativi introduc substantele nutritive in piele; Tratamentul cu lumina si temperatura de 42°C ingrijesc si refac pielea; Microstimulare faciala prin masaj cu vibratii.
  • Tratament cu ioni pozitivi si negativi Ionii pozitivi curata in profunzime pielea si rejuveneaza tenul, lasand porii curati: indeparteaza murdaria de pe fata si excesul de sebum celulele moarte.
  • Ionii negativi ajuta pielea sa asimileze mai bine substantele nutritive din cremele si serurile de ingrijire a pielii, pentru un ten mai sanatos si mai stralucitor.
  • Tratament cu lumina Lumina ajuta la imbunatatirea aspectului pielii: o intinereste si ii ofera stralucire.
  • Lumina albastra activeaza pielea, inchide porii si ajuta la diminuarea cosurilor si acneei iar cea rosie reda stralucirea si fermitatea tenului prin efect de lifting.
  • Tratament cu caldura Dispozitivul de tratament facial cu ioni inFace CF-03D lucreaza la o temperatura de 42 de grade Celsius, ceea ce ajuta la deschiderea poriilor si la relaxarea muschilor fetei.
  • Masajul cald faciliteaza circulatia sanguina, creste fermitatea si imbunatateste elasticitatea tenului.
  • Tratament cu vibratii Vibratiile de frecventa inalta maseaza pielea pentru o circulatie sanguina mult mai buna.
  • Fata ta va fi mai relaxata si mai calma, lucru ce va ajuta si la o absorbtie mult mai rapida si mai eficienta a substanteler nutritive din cremele si serurile de ingrijire pe care le folosesti. 3 pasi simplii pentru un ten sanatos Pasul 1 pentru curatare in profunzime.
  • Foloseste inFace CF-03D impreuna cu produse de curatare in modul de vibratii si ioni pozitivi la temperatura de 42°C.
120.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici3 niveluri de energielumina caldura si electricitate
3 moduri de functionareCuratare ingrijire si hidratarea tenului
Cf-03d are efecte multiple si vizibile pe tenul tau datorita celor 3 niveluri de energie, pe care le poti folosi separat sau impreuna, pentru un rezultat si mai bunIonii pozitivi curata in profunzime
Ionii pozitivi curata in profunzime pielea si rejuveneaza tenul, lasand porii curatiIndeparteaza murdaria de pe fata si excesul de sebum celulele moarte
Lumina ajuta la imbunatatirea aspectului pieliiO intinereste si ii ofera stralucire

Reduceri curatare faciala & demachiere

Dispozitiv de tratament facial cu ioni Inface cf-03d-pk (roz)

Dispozitiv de tratament facial cu ioni Inface cf-03d-pk (roz)

120.99 Lei

Cautari frecvente