Drujba eletrica Ruris dac 316e, 1600 w
Ruris

Drujba eletrica Ruris dac 316e, 1600 w

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Electroferăstrăul Dac 316E este special conceput pentru lucrări din domeniul construcţiilor sau pentru atelierele de prelucrare a lemnului.
  • Datorită zgomotului redus şi lipsei noxelor poate fi folosit în toate spaţiile închise.
  • Electroferăstrăul are o mare aplicabilitate şi în gospodăriile unde trebuie pregătit lemnul pentru foc.
  • Electroferăstrăul Dac 316E este alimentat la 220V şi are o putere de 1600W. În dotarea de serie, şasiul este dotat cu dispozitivul frână de lanţ, pentru oprirea de urgenţă sau blocarea lanţului în cazul apariţiei fenomenului de recul, la contactul cu suprafaţa lemnului.
  • Modelul Dac 316E este uşor de utilizat datorită greutăţii reduse şi a formei ergonomice în care a fost proiectat.
  • Vibraţiile emise de lanţ în sarcină sunt minime în comparaţie cu un electroferăstrău clasic, lucru care permite o folosire îndelungată în timpul exploatării şi asigură un confort sporit. Întinzătorul lanţului cu reglare rapidă permite utilizatorului montarea, demontarea, tensionarea lanţului fără unelte de mână, precum în cazul unui motoferăstrău cu motor termic.
  • Lungimea şinei de 350mm permite debitarea unor mase lemnoase cu diametru de 700mm.
  • Uşor de utilizat chiar şi de persoane care nu au cunoştinţe tehnice, Electroferăstrăul Dac 316E este alegerea perfectă făcută de către utilizatorii noştri...
299.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Despre Ruris

RURIS este o marcă asociată cu mașinile și echipamentele agricole, în special în domeniul grădinăritului și al amenajării teritoriului. RURIS produce o varietate de unelte și mașini concepute pentru a ajuta la sarcini precum îngrijirea gazonului, cultivarea solului și întreținerea plantelor.

Produsele RURIS includ adesea:

1. **Mașini de tuns iarba**: RURIS produce diferite tipuri de mașini de tuns iarba, inclusiv mașini de tuns iarba pe benzină, electrice și manuale, potrivite pentru diferite dimensiuni și terenuri de gazon.

2. **Tractoare și motocultoare de grădină**: marca oferă tractoare și motocultoare de grădină pentru cultivarea solului, pregătirea solului și proiecte de amenajare a teritoriului.

3. **Mașini de tuns și mașini de tuns**: RURIS produce mașini de tuns și mașini de tuns pentru tăierea ierbii, buruienilor și a vegetației îngroșate în grădini și spații exterioare.

4. **Ferrăstrău cu lanț**: Ferăstrăile cu lanț RURIS sunt concepute pentru tăierea copacilor, ramurilor și a buștenilor, făcându-le potrivite pentru activități forestiere și de amenajare a teritoriului.

5. **Mașini de tuns gard viu și tundere**: marca produce, de asemenea, mașini de tuns gard viu și tundere pentru modelarea și tunderea gardurilor vii, arbuștilor și arbuștilor.

Echipamentul RURIS este cunoscut pentru durabilitatea, fiabilitatea și accesibilitatea sa, făcându-l o alegere populară printre proprietarii de case, grădinari, peisagisti și producătorii agricoli la scară mică. Brandul este deosebit de proeminent în anumite regiuni, cum ar fi Europa de Est, unde produsele sale sunt utilizate pe scară largă în scopuri de grădinărit și amenajare a teritoriului.

Reduceri drujbe

Categorii Ruris

Drujba eletrica Ruris dac 316e, 1600 w

Drujba eletrica Ruris dac 316e, 1600 w

299.99 Lei

Cautari frecvente