Dulap cu încuietoare, fag, gl tempo asistent 015

Dulap cu încuietoare, fag, gl tempo asistent 015

Vezi magazinul Drimus
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Daca ati preferat fagul pentru mobilierul din biroul dumneavoastra, completati suita cu acest Dulap cu încuietoare, fag, GL TEMPO ASISTENT NEW 015.Nuanta fagului lumineaza frumos spatiul de lucru si ajuta la crearea unei stari de spirit optimiste, cu accent puternic pe succes.
  • Dulapul cu roti este solutia de organizare perfecta pentru orice work-office.
  • Avand forma ergonomica, o inaltime adecvata pentru a fi amplasat imediat sub masa si fiind asezat pe roti pentru mutare usoara, acest dulapior va deveni piesa de rezistenta in organizarea instrumentelor de birou.
  • Este comod sa tineti la indemana lucrurile de care aveti nevoie, pentru a nu va ridica de la birou si a va intrerupe activitatea de prea multe ori.
  • Aduceti acest dulapior in imediata proximitate, folositi-l pentru organizarea accesoriilor importante in realizarea task-urilor si veti deveni dintr-o data mai eficient.
  • Dulapioarele cu cheie si pe roti au devenit un element esential in orice tip de birou, pentru ca si-au dovedit eficienta.
  • In afara de spatiul generos din fiecare din cele 4 sertare, puteti utiliza suprafata superioara pentru asezarea cataloagelor, ofertelor sau documentelor importante pe caredoriti sa le accesati rapid.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia: Forma ergonomica, ce permite amplasarea sub masa ori birou Sistem de suport cu roti, pentru manevrare simpla Nuanta luminoasa de fag, usor de asortat cu lemnul fag din birourile moderne Impartit in 4 sertare suprapuse, prevazute cu manere metalice Suprafata superioara poate fi utilizata pentru a aseza diferite obiecte Perfect pentru birouri si camerele elevilor sau studentilor Structura solida ce rezista utilizarii intense Asamblarea componentelor dulapiorului este intuitiva, conform instructiunilor primite in colet Dimensiuni dulap: Lungime: 43 cm Adancime: 60 cm Inaltime: 61 cm Garantie dulap: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj.
  • Mobila se curata cu o laveta sau cu un prosop de hartie usor umed.
  • A se evita utilizarea produselor chimice, cu excepția celor special concepute pentru ingrijirea mobilei...
821.10 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaForma ergonomica ce permite amplasarea sub masa ori birou
Dimensiuni dulapLungime43 cm
Adancime60 cm
Inaltime61 cm
Garantie dulap2 ani

Branduri dulap birou

Dulap cu încuietoare, fag, gl tempo asistent 015

Dulap cu încuietoare, fag, gl tempo asistent 015

821.10 Lei

Cautari frecvente