Epilator ipl Silk'n infinity 400.000 inf1pe3r001 (alb)
Silk'n

Epilator ipl Silk'n infinity 400.000 inf1pe3r001 (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • EPILATOR IPL SILKN INFINITY 400 000 IMPULSURI TEHNOLOGIE EHPL INF1PE3R001 Infinity 400,000 Epilator definitiv cu cea mai noua tehnologie de indepartare permanenta a parului Tehnologia eHPL ™: tehnologia cea mai avansata de indepartare a parului pentru utilizarea la domiciliu Potrivit pentru toate culorile pielii si aproape toate culorile parului, inclusiv cele mai inchise tonuri de piele 5 niveluri de energie: elimina parul de pana la doua ori mai repede fata de alte metode de epilare Potrivit pentru corp si fata: fara durere si fara iritatie Include 400.000 de impulsuri luminoase Pentru o piele radianta, Silk’n Infinity vine insotit de o lotiune de corp Reducerea de pana la 92% a cresterii parului dupa finalizarea sesiunilor conform instructiunilor Zona de tratare: 3 cm² Nu este necesara reincarcarea Include o aplicatie gratuita pentru a programa tratamentele Conectivitate Bluetooth pentru a vizualiza numarul ramas de impulsuri luminoase Conectivitatea Bluetooth este de asemenea capabila sa blocheze dispozitivul pentru a impiedica folosirea acestuia de catre copii Ambalat intr-o trusa eleganta de frumusete Silk’n Infinity 400.000 utilizeaza impulsuri de lumina pentru a elimina permanent cresterea nedorita a parului fara inrosire, fire crescute sub piele sau iritatii.
  • In plus, este cea mai revolutionara metoda de indepartare a parului la domiciliu si este deja considerat un produs de top.
  • Pielea fina si neteda, fara durere sau iritatie, este in sfsrsit la indemana!
  • Tehnologia eHPL™ Avantaje unice EHPL ™ reprezinta cea mai recenta tehnologie de indepartare a parului si este adusa in premiera de Silk'n Infinity 400.000. Aceasta tehnologie reprezinta o versiune imbunatatita a tehnologiei HPL™ introdusa anterior de Silk'n si recunoscuta la nivel global si are o serie de avantaje semnificative.
  • Utilizeaza o combinatie intre energia galvanica si energia optica.
  • Aceasta sinergie permite indepartarea mai eficienta parului, deoarece deschide porii si permite impulsurilor sa ajunga in mod optim la foliculii de par.
  • In plus, pot fi tratate aproape toate culorile de par si piele, chiar cele mai inchise tonuri.
  • Silk'n Infinity 400,000 va permite sa indepartati parul fara durere, iritatie sau fire de par sub piele.
  • Datorita incarcarii rapide a impulsurilor luminoase, Silk'n Infinity 400,000 functioneaza de doua ori ai rapid decat alte dispozitive de indepartare a parului produse de Silk'n.
  • Aceasta este una dintre cele mai rapide produse de indepartare a parului vandute de Silk'n!
1,599.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

TmTehnologia cea mai avansata de indepartare a parului pentru utilizarea la domiciliu
Potrivit pentru toate culorile pielii si aproape toate culorile parului, inclusiv cele mai inchise tonuri de piele 5 niveluri de energieElimina parul de pana la doua ori mai repede fata de alte metode de epilare
Potrivit pentru corp si fataFara durere si fara iritatie
Zona de tratare3 cm2
Utilizarea unei lotiuni hidratante are un avantaj imensSilkn

Reduceri epilatoare ipl

Epilator ipl Silk'n infinity 400.000 inf1pe3r001 (alb)

Epilator ipl Silk'n infinity 400.000 inf1pe3r001 (alb)

1,599.00 Lei

Cautari frecvente