Epilator uscat/umed Philips bre652/00 (alb)
Philips

Epilator uscat/umed Philips bre652/00 (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cu îngrijire corporală 5 în 1 Pentru picioare, corp şi faţă 9 accesorii Fără fir şi reîncărcabil Mâner cu design în formă de S Cap de epilare din material ceramic unic, pentru control mai bun Capul de epilare este unic deoarece este fabricat dintr-un material ceramic dur, care prinde ferm firele de păr.
  • Nici măcar firele subţiri nu vor aluneca.
  • Foloseşte întotdeauna la un unghi de 90 grade pentru performanţă optimă Philips Satinelle îţi va oferi întotdeauna performanţă optimă atunci când este utilizat la un unghi de 90 grade.
  • Mâner ergonomic, pentru control fără efort Mânerul ergonomic în formă de S este uşor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun şi mişcări precise, pe toată suprafaţa corpului.
  • Umed şi uscat, pentru utilizare în cadă sau la duş Pentru utilizare delicată şi comodă la duş sau în cadă, cu mâner anti-alunecare, pentru utilizare optimă umedă sau uscată. Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri Lumina unică te ajută să nu ratezi firele subţiri, pentru rezultate de epilare optime pe toate zonele corpului.
  • Pilă electrică pentru picioare cu disc rotativ pentru picioare catifelate Discul nostru rotativ 3 în 1 unic, de precizie îţi oferă senzaţia de picioare catifelate de la vârfuri până la călcâi.
  • Poţi să foloseşti discul rotativ în 3 moduri.
  • Suprafaţa plată a discului poate fi folosită pentru zonele mai mari, partea de sus este potrivită pentru zonele mai mici, iar partea curbată poate fi utilizată pentru zonele care necesită precizie sporită! Accesoriu de masaj pentru corp, pentru relaxare şi o piele radiantă Noul nostru accesoriu de masaj pentru corp acţionează în straturile mai profunde ale pielii pentru a te relaxa şi a-ţi oferi o piele radiantă. Peria de exfoliere pentru corp îndepărtează celulele de piele moartă Noua noastră perie de exfoliere pentru corp îndepărtează celulele de piele moarte.
  • Cei 48.200 de peri fin, hipoalergenici îndepărtează în mod delicat, dar eficient celulele de piele moarte şi stimulează regenerarea suprafeţei pielii.
  • Acest dispozitiv va exfolia pielea mai eficient decât tratamentul manual.
535.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri epilatoare

Categorii Philips

Epilator uscat/umed Philips bre652/00 (alb)

Epilator uscat/umed Philips bre652/00 (alb)

535.99 Lei

Cautari frecvente