Pelgar Erbicid alliance 660 wg 1 kilogram
Pelgar

Pelgar Erbicid alliance 660 wg 1 kilogram

Vezi magazinul Fitomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Informatii despre erbicid Alliance 660 WG: Mod de prezentare 1 kilogram Substanta activa Diflufenican Metsulfuron-metil Concentratie 600 gr/kg 60 gr/kg Producator Nufarm Dozaj Nu Momentul aplicarii Nu Combate activitatea Buruieni dicotiledonate anuale Buruieni dicotiledonate perene Plante tratate Ardei cartof ceapa fasole floarea soarelui in lucerna mazare pepeni rapita sfecla de zahar soia tomate tutun vita de vie Formulare WG granule dispersabile in apa Tipuri Aplicare Pulverizare Caracteristici: Alliance 660 WG are in componenta doua substante active ambele cu actiunesistemica.
  • Erbicid sulfonilureic selectiv cu actiune sistemica ce se absoarbe inplanta prin frunze si radacina fiind translocat rapid in intreaga planta.
  • Metsulfuron-methil inhiba diviziunea celularain varfurile de crestere ale lastarilor siradacinilor buruienilor sensibile.
  • Componenta diflufenican are deasemenea actiune sistemica actioneaza prin inhibarea procesului de sinteza acarotenoidelor iar speciile de buruienisensibile sunt puternic clorozate apoinecrozate si distruse.
  • Mod de actiune si utilizare: Alliance 660 WG se aplica primavaracand speciile de buruieni sunt rasarite inmasa peste 70% si sunt in faza optima(2-4 frunze). Se aplica la cultura de grau candplantele de cultura sunt in stadiul de 3frunze pana la faza de sfarsit al infratirii -(Cod BBCH 10-29).Erbicidul se aplica in doza de 100 gr/ha -singur sau asociat cu adjuvanti in cazul depasirii fazei optime a buruienilor latratament.Cantitatea de apa recomandata la hectareste cuprinsa intre 200 – 400l.Cand densitatea culturii si/sau a buruienilor este mare se va utiliza cantitateade 400l de apa/ha.
  • Tratamentele nu se aplica atunci cand temperaturile sunt in scadere (sub 5oC) la culturile stresate din cauza secetei baltireaapei atacul bolilor si daunatorilor.Nu se va aplica tratament cu Alliance pesoluri nisipoase foarte usoare.Nu se va aplica tratament cu Alliance la cereale paioase suprainsamantate cu ierburitrifoi sau alte plante cu frunza lata.Se va aplica numai un singur tratament cu Alliance 660 WG la orice cultura de cerealepaioase.
  • Dupa aplicarea tratamentului cu Alliance se vor spala foarte bine echipamentele utilizate.
  • Compatibilitate: Alliance 660 WG este compatibil cu majoritatea produselor fitosanitare existente pe piata mai putin produsele pe baza de clorpirifos dimetoat flutriafol.
  • Inainte de utilizare verificati listele de compatibilitate si efectuati un test.
  • Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza Grau Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 0.100 kg/ha se aplica singur sau asociat cu adjuvant (in conditii de seceta sau faza avansata a buruienilor)
975.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

WgMod de prezentare 1 kilogram
CaracteristiciAlliance 660
Mod de actiune si utilizareAlliance 660
CompatibilitateAlliance 660
Pelgar Erbicid alliance 660 wg 1 kilogram

Pelgar Erbicid alliance 660 wg 1 kilogram

975.00 Lei

Cautari frecvente