Ferastrau de mana jetcut, 500 mm, 2-15-599 Stanley
Stanley

Ferastrau de mana jetcut, 500 mm, 2-15-599 Stanley

Vezi magazinul Celsiusonline
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Maner bi-material cu suruburi si sudat ultrasonic pentru securitate si confort.
  • Zimtii sunt asezati cu precizie astfel incat lama sa taie in ambele directii crescand eficacitatea de taiere cu 30 %. Zimti ascutiti cu trei margini care patrund adanc in material la fiecare taiere Zimti intariti pentru a ramane de doua ori mai ascutiti decat la vechiul produs.
  • Technical details: Destinatie recomandata: profesional Tip: fierastrau coada de vulpe Pentru taiere: lemn Lungimea panzei (mm): 500 Material maner: bimaterial Material: otel
157.75 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

DetailsDestinatie recomandataprofesional
TipFierastrau coada de vulpe
Pentru taiereLemn
Lungimea panzei (mm)500
Material manerBimaterial
MaterialOtel

Despre Stanley

Marca Stanley este binecunoscută la nivel mondial și este asociată cu o varietate de instrumente, hardware și produse conexe. Stanley Black & Decker, Inc. este compania din spatele mărcii Stanley și este o companie industrială diversificată, cu o gamă largă de produse și servicii.

Stanley este cunoscut în special pentru uneltele sale de mână, sculele electrice, hardware-ul, soluțiile de depozitare și diverse alte produse utilizate în construcții, prelucrarea lemnului și întreținere generală. Brandul este recunoscut pentru calitatea și durabilitatea sa, ceea ce îl face o alegere populară atât printre profesioniști, cât și printre pasionații de bricolaj.

Categorii Stanley

Branduri bomfaiere si fierastraie

Ferastrau de mana jetcut, 500 mm, 2-15-599 Stanley

Ferastrau de mana jetcut, 500 mm, 2-15-599 Stanley

157.75 Lei

Cautari frecvente