Folie protectie tri flex Eiger clear egsp00499 pentru huawei honor 10 lite (transparent)
Eiger

Folie protectie tri flex Eiger clear egsp00499 pentru huawei honor 10 lite (transparent)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Eiger Folie Clear Tri Flex Huawei Honor 10 Lite (0.4 mm) Folia Eiger Clear Tri Flex pentru Huawei Honor 10 Lite are doar 0.4 mm grosime si este alcatuita din trei straturi ce protejeaza ecranul telefonului impotriva zgarieturilor si socurilor.
  • Folia este flexibila si se aplica foarte usor fara bule de aer.
  • Designul Tri Flex este alcatuit din 3 straturi: strat anti-zgariere, anti-soc si strat de silicon pentru a va proteja ecranul dispozitivul.
  • Stratul Anti-Scratch este durabil si rezistent la zgarieturi, stratul Anti-Shock ofera o protectie avansata impotriva impactului, in timp ce stratul de Silicon asigura aderenta pe ecranul dispozitivului fara bule.
  • Proprietatile anti-ingalbenire pastreaza vizibilitatea clara a ecranului mult timp.
  • Stratul de silicon adera la dispozitivul dumneavoastra fara bule si nu lasa reziduri atunci cand este scos.
  • Kitul de instalare inclus face aplicarea usoara.
  • Caracteristici: duritate 5H flexibila 0.4 mm grosime 3 straturi de protectie: anti-zgariere, anti-soc si strat de silicon proprietati anti-ingalbenire pastreaza transparenta ecranului touch-ul nu este afectat aplicare usoara, fara bule de aer nu acopera toata suprafata ecranului transparenta compatibil: Huawei Honor 10 Lite . Fondată în 1987, Huawei este un furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Avem peste 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume.
  • Viziunea și misiunea noastră este de a aduce digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom conduce conectivitate omniprezentă și vom promova accesul egal la rețele; aduceți cloud și inteligență artificială în toate cele patru colțuri ale pământului pentru a vă oferi o putere de calcul superioară acolo unde aveți nevoie de ea, când aveți nevoie de ea; construiți platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, eficiente și dinamice; redefiniți experiența utilizatorului cu AI, făcând-o mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, indiferent dacă sunt acasă, la birou sau în deplasare.
  • Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi.
38.44 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

StraturiStrat antizgariere antisoc si strat de silicon pentru a va proteja ecranul dispozitivul
Caracteristici duritate 5h flexibila 04 mm grosime 3 straturi de protectieantizgariere antisoc si strat de silicon proprietati antiingalbenire pastreaza transparenta ecranului touchul nu este afectat aplicare usoara fara bule de aer nu acopera toata suprafata ecranului transparenta

Reduceri folii protectie telefoane

Categorii Eiger

Folie protectie tri flex Eiger clear egsp00499 pentru huawei honor 10 lite (transparent)

Folie protectie tri flex Eiger clear egsp00499 pentru huawei honor 10 lite (transparent)

38.44 Lei

Cautari frecvente