Folie sticla temperata Baseus sgapiph65-tz02 pentru spate apple iphone xs max (transparent)
Baseus

Folie sticla temperata Baseus sgapiph65-tz02 pentru spate apple iphone xs max (transparent)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Folia de sticla temperata de la Baseus pentru iPhone XS Max este o folie premium din sticla temperata (securizata), foarte rezistenta la zgarieturi si socuri.
  • Are doar 0.3 mm si ofera o claritate maxima, transparenta fiind de 100%. Ofera protectie de lunga durata impotriva zgarieturilor si acopera ecranul pana aproape de marginile telefonului lasand spatiu si pentru cazul in care aveti o husa tip carcasa, astfel incat aceasta sa nu ridice folia.
  • Pachetul contine si o folie din sticla pentru spatele telefonului compatibila cu incarcarea wireless.
  • Foloseste un adeziv ce nu lasa urme dupa dezinstalare, Ab Glue.
  • Instalarea este usoara: se curata suprafata telefonului cu servetelele incluse in kitt-ul de instalare, se indeparteaza folia de protectie aflat pe spatele foliei de aplicat, se aseaza folia pe pozitie si apoi se preseza usor de la mijloc catre margini.
  • Caracteristici: duritate de 3 ori mai mare decat o folie PET (9H) protejeaza impotriva zgarieturilor si socurilor grosime de 0.3 mm pastreaza senzitivitatea obisnuita a ecranului senzitivitate maxima la atingere usor de aplicat nu acoperat intreg ecranul (case friendly) pachetul include si folie din sticla pentru spate compatibila cu incarcarea wireless transparente compatibile cu iPhone XS Max ..
120.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

UsoaraSe curata suprafata telefonului cu servetelele incluse in kittul de instalare se indeparteaza folia de protectie aflat pe spatele foliei de aplicat se aseaza folia pe pozitie si apoi se preseza usor de la mijloc catre margini
Caracteristici duritate de 3 ori mai mare decat o folie

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri folii protectie telefoane

Categorii Baseus

Folie sticla temperata Baseus sgapiph65-tz02 pentru spate apple iphone xs max (transparent)

Folie sticla temperata Baseus sgapiph65-tz02 pentru spate apple iphone xs max (transparent)

120.99 Lei

Cautari frecvente