Forma de prajitura in forma de copac este ideala pentru a face dulciuri tradiționale.
Umpleti forma cu aluat, apasati usor, iar la final, decorati cu bombonele.
Pentru a face bomboane necoapte, procedura acesteia este simpla.
Biscuiții, nucile, untul, zahărul, cacaoa sau ciocolata sunt necesare pentru a umple forma.
Apăsați aluatul în formă, faceți o gropiță în mijloc, de exemplu cu capătul unei linguri de lemn, apoi deschideți-l și trageți comod aluatul.
Se umple cu crema si se inchide cu un burete. Și cea mai populară bomboană de Crăciun necoaptă se află în lume.
Sfat: Lăsați aluatul să se răcească, va funcționa mai bine.
Pentru a împiedica aluatul să se lipească în formă și să fie mai ușor de scos, trebuie să înfășurați ușor fiecare bucată de aluat în zahăr pudră, astfel încât să nu fiti nevoiti să ștergeți sau să goliți forma.