Frigider cu 2 usi Albatros fa28+, 212 l, clasa a+ (alb)
Albatros

Frigider cu 2 usi Albatros fa28+, 212 l, clasa a+ (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Albatros 6 (3+3) ani garanţie Aparate Frigorifice Regulament Campanie click aici! 01 Ianuarie – 31 Mai 2019 Clasă energetică A+ Nu trebuie să îți mai faci griji pentru facturile la lumină. Fiind încadrat în clasa energetică A+, frigiderul cu două uși Albatros FA28+ menține prospețimea alimentelor tale cu un consum redus de energie.
  • Astfel, poți răci băuturi, congela alimente sau menține mâncarea proaspătă mai multe zile fără a încarca factura la lumină. Compartimentare generoasă Cu un volum net de 171 L, frigiderul dispune de 4 rafturi delimitate prin suporturi de sticlă ajustabile.
  • Astfel, nu trebuie sa îți faci probleme din cauza dimensiunii vaselor pe care le depozitezi, putând regla dimensiunea raftului în funcție de necesități.
  • Deasemenea, în partea inferioară se gasește și un raft special conceput pentru menținerea proaspată a fructelor și legumelor.
  • Un alt avantaj al compartimentarii îl reprezintă și cele patru rafturi de pe ușa acestuia, unde poți depozita liniștit ouăle, sticlele cu băuturi sau borcanele. 4 stele sistem răcire Încadrat în categoria de 4 stele a sistemului de clasificare a congelatoarelor, congelatorul încorporat în frigider poate atinge temperaturi de pana la -18 grade Celsius si poate congela 5kg de alimente sau 100L in 24h.
  • Control mecanic În funcție de anotimp, de temperatură din casă sau de cât de rece dorești să păstrezi băuturile și alimentele, poți regla chiar tu temperatura din frigider.
  • Lumină interioară LED Un alt avantaj al acestui model il reprezinta becul interior, care se aprinde imediat ce ai deschis usa frigiderului, facilitand astfel contactul cu alimentele si sticlele depozitate in frigider.
  • Dezghețare automată Spune adio zilelor in care trebuie sa golesti frigiderul, sa il scoti din priza si sa astepti sa se dezghete.
  • Albatros FA28+ vine cu functie de dezghetare automata, ajutandu-te, astfel, sa economisesti timp si sa elimini de pe lista cu treburi casnice o noua sarcina.
  • Uși reversibile și picioare reglabile Proiectat pentru a satisface nevoile tale, frigiderul Albatros își găsește rapid loc în casa ta.
803.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Albatros

Albatros - brand 100% romanesc
Suntem un brand 100% romanesc de electrocasnice si incercam sa ne adaptam in permanenta la cerintele pietei si nevoile clientilor nostri. Tehnologia avanseaza uimitor de repede, piata este din ce in ce mai dinamica, nevoile se maresc iar noi facem tot posibilul sa tinem pasul cu acestea. Incercam sa oferim clientilor nostri produse care sa le asigure confort, calitate si durabilitate in timp la cele mai competitive preturi. Gama noastre de produse se mareste in ritm rapid, avand solutii diverse pentru casa si familia ta. Ne mandrim cu o vechime de peste 14 de ani pe piata si cu feedback-uri pozitive de la clientii nostri.

Reduceri frigidere

Categorii Albatros

Frigider cu 2 usi Albatros fa28+, 212 l, clasa a+ (alb)

Frigider cu 2 usi Albatros fa28+, 212 l, clasa a+ (alb)

803.99 Lei

Cautari frecvente