Friteuza cu aer cald airfryer 1200 w, capacitate 2.5 l, display digital led, Procart
Procart

Friteuza cu aer cald airfryer 1200 w, capacitate 2.5 l, display digital led, Procart

Vezi magazinul Cartuseria
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Friteuza cu aer cald AirFryer 1200 W, capacitate 2.5 L, display digital LED, ProCart Prajire sanatoasa, gust savuros in doar 4 pasi simpli Friteuza cu aer cald este aparatul cu ajutorul caruia va puteti bucura de preparatele prajite preferate intr-o alternativa mult mai sanatoasa si rapida.
  • Acum mancarea prajita va fi mult mai savuroasa si cu mai putine grasimi in doar 4 pasi simpli: trebuie sa puneti ingredientele in cuva aparatului, setati timpul si temperatura, panoul de control va afisa programul prestabilit de 30 minute si 80 grade C iar apoi deschideti dupa ce se opreste automat si savurati mancarea crocanta cu mai putine calorii.
  • Capacitate gatire pentru intreaga familie, cos cu separator Are o capacitate generoasa de 2.5 L iar datorita puterii de 1200 W acesta se incalzeste foarte repede.
  • Poate fi controlat cu ajutorul termostatului reglabil intre 80 si 200 grade Celsius si puteti seta timpul de preparare cu ajutorul controlerului de timp puteti selecta de la 1 minut pana la 30 minute de preparare.
  • Detasarea cosului, prevazut cu separator, se face usor si asigura o servire rapida a mesei, curatarea fiind la fel de facila.
  • Maner rece la atingere, filtru pentru fum si miros Manerul ramane rece pe tot parcursul procesului de gatire pentru a nu exista pericolul de a va rani accidental la manevrarea aparatului.
  • De asemenea acesta are integrat un filtru de fum si miros care evita raspandirea acestora in bucatarie.
  • Aceasta vine insotita de o carte de retete pentru a va bucura pe deplin de delicii pregatite intr-o maniera sanatoasa.
  • Specificatii: friteuza cu aer cald; capacitate 2.5 L; putere 1200 W; alimentare 200-240 V, 50Hz; panou de control digital iluminat LED; controler timp intre 1 minut si 30 minute; termostat temperatura intre 80 si 200 grade C; functie de siguranta cu oprire automata; indicator verde de incalzire; indicator rosu de alimentare; separator de alimente; cos pentru gatit capacitate 2.5 L cu suprafata antiaderenta; include carte de retete; filtru aer; culoare negru-gri.
219.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SimpliTrebuie sa puneti ingredientele in cuva aparatului setati timpul si temperatura panoul de control va afisa programul prestabilit de 30 minute si 80 grade
Specificatii friteuza cu aer cald

Categorii Procart

Branduri aparate pentru bucatarie

Friteuza cu aer cald airfryer 1200 w, capacitate 2.5 l, display digital led, Procart

Friteuza cu aer cald airfryer 1200 w, capacitate 2.5 l, display digital led, Procart

219.00 Lei

Cautari frecvente