Pelgar Fungicid maxim xl 035 fs 20 litri
Pelgar

Pelgar Fungicid maxim xl 035 fs 20 litri

Vezi magazinul Fitomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Maxim XL 035 FS: Substanta activa: Fludioxonil Mefenoxam Plante tratate: Floarea soarelui porumb Informatii despre fungicidul Maxim XL 035 FS: Mod de prezentare 20 litri Compozitie/Substanta activa Fludioxonil Mefenoxam Concentratie substanta activa 25 gr/l; 10 gr/l Producator Syngenta Plante tratate Floarea Soarelui Porumb Formulare FS suspensie concentrata tratare semintei Tip tratament Fungicide Caracteristici: Maxim XL este fungicid pentru tratamentul semintelor de porumb si floarea-soarelui.
  • Are un mod multiplu de actiune (penetrant de contact si sistemic) patrunde in seminte controland atat infectiile superficiale cat si pe cele adanci.
  • Proprietati fizico-chimice: Maxim XL 035 FS se prezinta sub forma de suspensie fina omogena mobila cu tendinta de depunere in timp dar cu o buna capacaitate de revenire in sistem omogen de culoare rosie.
  • Mod de actiune: Fludioxonil este un funcigid de contact si penetrant cu spectru larg de actiune si activitate de lunga durata.
  • Acesta patrunde in samanta controland astfel atat infectiile superficiale cat si cele adanci.
  • Mefenoxam penetreaza invelisul semintei si este translocat sistemic catre toate partile plantei in timpul germinatiei.
  • Fisa_de_securitate_MAXIM_XL_035_FS.pdf Certificat_de_omologare_MAXIM_XL_035_FS.pdf Cultura Agentul patogen Doza Floarea soarelui Mana Putregai alb Putregai cenusiu 5 l/tona Porumb Fuzarioza Caderea plantutelor 1 l/tona
5,800.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FsSubstanta activafludioxonil
Mod de prezentare 20 litri
Plante tratateFloarea soarelui porumb
CaracteristiciMaxim
Proprietati fizico-chimiceMaxim
Mod de actiuneFludioxonil este un funcigid de contact si penetrant cu spectru larg de actiune si activitate de lunga durata
Pelgar Fungicid maxim xl 035 fs 20 litri

Pelgar Fungicid maxim xl 035 fs 20 litri

5,800.00 Lei

Cautari frecvente