Dupont Harmony extra 1kg + megasol 19-19-19 25 kg pachet 25 ha
Dupont

Dupont Harmony extra 1kg + megasol 19-19-19 25 kg pachet 25 ha

Vezi magazinul Fitomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Erbicid Harmony ExtraCaracteristici erbicid: Harmony Extra are ca substante active in continut50% tifensulfuron metil+tribenuron-metil 25%. Produsul este un erbicid cu actiune selectiva pentru cerealele paioase omologat pentru a combate postemergent buruienile cu frunza lata.
  • Mod de actiune:Erbicidul Harmony Extra este un produs atat sistemic cat si selectiv.
  • Acesta este absorbit prin frunze dar si prin radacini care stopeaza rapid dezvoltarea buruienilor sensibile.
  • Harmony Extra are efect asupra buruienilor inhiband diviziunea celulara in radacini in varfurile apicale de crestere si muguri axiali oprind imediat dezvoltarea acestora.
  • Produsul este absorbit in plante in numai 3-4 ore astfel ar fi indicat ca in acest timp sa nu ploua.
  • Buruienile pulverizate cu Harmony Extra se vor combate numai dupa 2-3 saptamani de la utilizare insa tot acest timp ele nu vor mai afecta productia si nu mai concureaza cu plantele culturii.
  • Dupa 5 zile de la pulverizarea cu erbicid buruienile se vor ingalbeni dupa care mor.
  • Mod de aplicare: Harmony Extra se aplica postemergent la orz grau si orzoaica din stadiul de 2 frunze pana cand incepe alungirea paiului (inainte ca frunza normala sa fie vizibila). Momentul cel mai eficient de aplicare este atunci cand perioada de crestere este in plina activitate a buruienilor respectiv din faza de cotiledoane pana la 2 frunze adevarate.
  • Volumul de apa : 200-400 l/ha in echipament terestru.
  • Numar de tratamente: 1/anCulturaBuruieni CombatuteMomentul aplicariiDozaGrauDicotiledonate anuale si perenePostemergent40g/haInformatii tehniceProducatorDupontModalitate de ambalare1 kgUtilizatoriPopulatie ProfesionistiValabilitate (ani)NuFormulare/StarelichidSubstanta Activa Erbicidetifensulfuron-metil tribenuron-metilConcentratie Substanta Activa500 g/kg 250 g/kgImpotrivaiarba rosie loboda lungurica mustar salbatic pungulita rocoina traista ciobanuluiCulturaorz ovaz porumb secaraDozaj40 g/haMomentul aplicariipostemergenteBuruieni combatutedicotiledonate anuale dicotiledonate pereneTipuri Aplicarepulverizeaza rezidual2. Ingrasamant Megasol 19-19-19 Ingrasamantul MEGASOL este un produs solubil pentru a fi utilizat in sisteme de irigare avansate in mod special in cele prin picurare cat si prin fertilizarea foliara si de baza.Mod de utilizare DozeEste folosit pentru urmatoarele culturi :POMI FRUCTIFERI: 3 5 stropiriLEGUME: 4 6 stropiriVITA DE VIE: 3 5 stropiriCARTOFI: 2 3 stropiriPEPENI: 3 4 stropiriFLORI: 10 12 stropiriIndicatii de fertilizare: Fertirigare (odata cu apa de irigat) dizolvat in apa ce se afla in bazinele speciale si se utilizeaza prin instalatia de irigat prin picurare.
1,500.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ErbicidHarmony
Mod de actiuneErbicidul
Mod de aplicareHarmony
Volumul de apa200400 lha in echipament terestru
Numar de tratamente1anculturaburuieni
Dozeeste folosit pentru urmatoarele culturiPomi
Fructiferi3 5 stropirilegume4 6 stropirivita
Vie3 5 stropiricartofi2 3 stropiripepeni3 4 stropiriflori10 12 stropiriindicatii de fertilizarefertirigare (odata cu apa de irigat) dizolvat in apa ce se afla in bazinele speciale si se utilizeaza prin instalatia de irigat prin picurare
DozajO doza de 01 02 (10 g 10l apa aproximativ 1 lingurita la 10 l apa)fertilizare foliarametoda moderna si foarte eficienta odata cu alte tratamente impotriva bolilor sau daunatorilor
Concentratii05 1 (100 g 10 20 l apa)producatorrosiermodalitate de ambalare25 kgutilizatoripersonal instruit

Categorii Dupont

Dupont Harmony extra 1kg + megasol 19-19-19 25 kg pachet 25 ha

Dupont Harmony extra 1kg + megasol 19-19-19 25 kg pachet 25 ha

1,500.00 Lei

Cautari frecvente