Hota decorativa Studio Casa onda beige bronze retro
Studio Casa

Hota decorativa Studio Casa onda beige bronze retro

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Hota decorativa Onda Retro, Studio Casa Dimensiune: 60 cm Comenzi: butoane push 3 viteze 1 Motor Turbo Iluminare: 1 bec x 40 W 2 Filtre aluminiu Design: culoare beige (crem deschis) cu finisaje bronz antichizat Iesire burlan: 120 mm Culoarea calda si finisajele rustice al hotei vor da farmec bucatariei dumneavoastra.
  • Cum sa alegi hota potrivita bucatariei tale : Calculati volumul incaperii in metri cubi si inmultiti valoarea cu 12, pentru ca o hota trebuie sa reimprospateze cel putin un volum de 12 ori mai mare al aerul din bucatarie Un exemplu pentru dumneavoastra: Dimensiunile bucatariei: 3 metri lungime, 3 metri latime si 2.4 m inaltime.
  • Volumul bucatariei este egal cu lungime x latime x inaltime, adica cu:3 x 3 x 2,4 = 21.6 m3. Volumul de aer din bucatarie trebuie reimprospatat de 12 ori / ora , capacitatea de absorbtie este 12 x 21.6 m3= 259.2m3. In acest caz este indicat sa alegeti o hota a carei capacitate de absorbtie este apropriata de valoarea de 260 m3/h.. Fiabilitate, calitate, confort si design modern sunt criteriile conform carora a fost conceputa in Italia linia de produse Studio Casa, dezvoltand solutii variate din punct de vedere estetic si functional in acord cu tendintele contemporane.
  • Gama Studio Casa cuprinde produse incastrabile (cuptoare, plite, hote), prezentate intr-o estetica rafinata si atractiva, finisate cu inox Krupp Thiessen Germania, produse care se integreaza perfect in orice tip de bucatarie moderna...
636.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Dimensiune60 cm
ComenziButoane push 3 viteze 1
Iluminare1 bec x 40
DesignCuloare beige (crem deschis) cu finisaje bronz antichizat
Iesire burlan120 mm
Cum sa alegi hota potrivita bucatariei taleCalculati volumul incaperii in metri cubi si inmultiti valoarea cu 12 pentru ca o hota trebuie sa reimprospateze cel putin un volum de 12 ori mai mare al aerul din bucatarie
Un exemplu pentru dumneavoastraDimensiunile bucatariei3 metri lungime 3 metri latime si 24 m inaltime
Volumul bucatariei este egal cu lungime x latime x inaltime, adica cu3 x 3 x 24 216 m3

Reduceri hote de bucatarie

Categorii Studio Casa

Branduri hote de bucatarie

Hota decorativa Studio Casa onda beige bronze retro

Hota decorativa Studio Casa onda beige bronze retro

636.99 Lei

Cautari frecvente