Hub usb Baseus lite wkqx030301, 4x usb 3.2, usb-c, 0.2m (negru)
Baseus

Hub usb Baseus lite wkqx030301, 4x usb 3.2, usb-c, 0.2m (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.
  • Seria Lite cu 4 porturi Computerul dvs. are un numar insuficient de porturi pentru a conecta dispozitive suplimentare?
  • Solutia va fi un HUB USB-C rapid cu patru porturi USB-A si unul Type-C, care functioneaza in conformitate cu standardul USB 3.0. Standardul USB 3.0 ofera transfer de date de pana la 5 Gb/s, depasind USB 2.0 de zece ori.
  • Conexiunea nu necesita instalarea driverului.
  • Doar conectati conectorul USB-C la conectorul corespunzator de pe computer si HUB-ul este gata de functionare.
  • Acest lucru va fi indicat de LED-ul incorporat.
  • Adaptorul este fabricat din plastic rezistent, care asigura durabilitatea si protectia fiabila a componentelor interne.
  • De asemenea, previne formarea amprentelor la suprafata.
  • Interfetele sunt situate la o distanta optima unele de altele, ceea ce permite utilizarea simultana a tuturor conectorilor.
  • Parametrii Model: Adaptor HUB de tip C cu 4 porturi din seria Lite (de tip C la USB 3.0 * 4) 25 cm negru Culoare neagra Finisaj: ABS + nailon Dimensiuni: 44x110x14mm + 25cm cablu Porturi: 4x USB 3.0, 5Gb/s, compatibil cu versiunea inversa 1x intrare USB-C Cod producator: WKQX030301 Cele mai importante avantaje: 4 porturi USB 3.0 transfera date de pana la 5 Gb/s (de 10 ori mai rapid decat USB 2.0), Design usor si compact Carcasa asigura durabilitatea produsului.
58.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

NotaAceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana
ModelAdaptor
FinisajAbs nailon
Dimensiuni44x110x14mm 25cm cablu
Porturi4x
Cod producatorWkqx030301
Cele mai importante avantaje4 porturi
Hub rezolva problema prea putine porturi, permitandu-va sa conectati cu usurinta mai multe dispozitive, cum ar fiHard disk extern unitate

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri hub usb

Categorii Baseus

Hub usb Baseus lite wkqx030301, 4x usb 3.2, usb-c, 0.2m (negru)

Hub usb Baseus lite wkqx030301, 4x usb 3.2, usb-c, 0.2m (negru)

58.99 Lei