Husa Meleovo mlvsjiph8rd, pentru iphone 8 (rosu)
Meleovo

Husa Meleovo mlvsjiph8rd, pentru iphone 8 (rosu)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Husa Liquid Silicon Jacket pentru iPhone 8 de la Meleovo este realizata din TPU silicon, asemanator cu materialul huselor de silicon originale Apple.
  • Protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si socurilor usoare, dar in acelasi timp ii ofera un design elegant avand un aspect mat, foarte fin la atingere.
  • In interior prezinta un design cu punctulete.
  • In jurul camerei este un pic evidentiata pentru protectie suplimentara, butoanele sunt acoperite, iar decupajele sunt exacte pentru acces facil la toate porturile si functionalitatile telefonului.
  • Montarea si demontarea se realizeaza cu usurinta datorita materialului flexibil din care este confectionata.Caracteristici: material: TPU silicon design elegant, asemanator cu husele originale Apple protectie impotriva zgarieturilor si socurilor usoare evidentiata in jurul camerei butoane acoperite (protectie 360 grade) montare/demontare usoara decupaje exacte culoare: Rosu dedicat: iPhone 8
46.43 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Confectionata.caracteristici materialtpu silicon design elegant asemanator cu husele originale
Apple - protectie impotriva zgarieturilor si socurilor usoare - evidentiata in jurul camerei - butoane acoperite (protectie 360 grade) - montare/demontare usoara - decupaje exacte - culoareRosu dedicatiphone 8

Reduceri huse telefoane

Husa Meleovo mlvsjiph8rd, pentru iphone 8 (rosu)

Husa Meleovo mlvsjiph8rd, pentru iphone 8 (rosu)

46.43 Lei

Cautari frecvente