Imprimanta etichete Zebra zd410 direct termica, 203dpi, usb, bluetooth, retea
Zebra

Imprimanta etichete Zebra zd410 direct termica, 203dpi, usb, bluetooth, retea

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Daca doriti viteza de imprimare, iar daca spatiul nu va permite sa aveti o imprimanta mare, aveti nevoie de imprimanta de etichete ZEBRA ZD410. Aceasta ultra-compacta, care se potriveste oriunde, este proiectata pentru spatii mici de lucru.
  • Imprimanta ZD410 se remarca prin flexibilitate si prin imprimarea de inalta calitate a etichetelor de orice fel, chitantelor si etichetelor bratara intalnite des in spitale, dar si in retail la etichetarea ceasurilor, bijuteriilor.Aceasta imprimanta prin viteza de tiparire mentine o productivitate ridicata.
  • Zebra ZD410 este usor de folosit, utilizatorii pot detecta si inlatura usor defectiunile, imprimanta fiind mereu in functiune.
  • Imprimante se foloseste cu succes intr-o multitudine de industrii: Retail: chitante returnare produse, etichete de raft, etichete pentru afisarea preturilor, etichete cu instructiuni, cupoane, etichete bratara pentru etichetare ceasuri, biguterii. Sanatate: retete, documente inregistrare pacienti, etichete pentru laborator, bratari identificare pacienti Transport si logistica: etichete pentru tranzit produse prin depozite, etichete pentru active Productie: etichete in procesul de productie, etichetare produse Securitate: ID vizitatori, evidenta tranzitarilor Calatorii: etichete bagaje, tichete calatorie.
1,654.99 LeiPret vechi: 1,735.99 LeiDiscount 5%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Industrii
RetailChitante returnare produse etichete de raft etichete pentru afisarea preturilor etichete cu instructiuni cupoane etichete bratara pentru etichetare ceasuri biguterii
SanatateRetete documente inregistrare pacienti etichete pentru laborator bratari identificare pacienti
Transport si logisticaEtichete pentru tranzit produse prin depozite etichete pentru active
ProductieEtichete in procesul de productie etichetare produse
SecuritateId vizitatori evidenta tranzitarilor
CalatoriiEtichete bagaje tichete calatorie

Reduceri sisteme etichetare

Categorii Zebra

Imprimanta etichete Zebra zd410 direct termica, 203dpi, usb, bluetooth, retea

Imprimanta etichete Zebra zd410 direct termica, 203dpi, usb, bluetooth, retea

1,654.99 Lei

Cautari frecvente