Imprimanta laser alb/negru Hp laserjet pro m203dw, a4, 28 ppm, duplex, retea, wireless

Imprimanta laser alb/negru Hp laserjet pro m203dw, a4, 28 ppm, duplex, retea, wireless

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • HP LaserJet Pro M203 Printer series Imprimare rapida, eficienta energetica ● Imprimati in ritmul afacerii – aceasta imprimanta este echipata pentru imprimare fata-verso rapida. ● Luati documente de care aveti nevoie si plecati.
  • Imprimati primele pagini in numai 7 secunde.2 ● Economisiti energia cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off.3 Imprimarea mobila este simplificata ● Imprimati de la dispozitive iPhone® si iPad® utilizand AirPrint®, care ajusteaza automat lucrarile la formatul de hartie corect.4 ● Imprimati direct de la dispozitivul mobil la imprimanta echipata pentru Wi-Fi Direct® – fara a accesa reteaua companiei.5 ● Imprimati cu simplitatea trimiterii unui e-mail, direct de la un smartphone, o tableta sau un notebook, utilizand HP ePrint.6 ● Trimiteti lucrari de la smartphone, tableta sau PC catre orice imprimanta a companiei, utilizand Google Cloud Print™ 2.0.7 Gestionati cu incredere imprimarea la nivelul intregii firme ● Centralizati controlul mediului de imprimare cu HP Web Jetadmin – si cresteti eficienta firmei.8 ● Identificati dispozitive noi si obtineti informatii despre imprimare, descoperind si monitorizand de la distanta cu HP Web Jetadmin.8 ● Utilizati functiile de protectie bazate pe politici pentru flota de imprimante, cu HP JetAdvantage Security Manager (optional).9 Calitate HP – la fiecare imprimare ● Produceti text clar, nuante intense de negru si imagini clare cu tonerul negru de precizie. ● Nu va lasati inselat de alternativele care imita produsele originale HP.
  • Asigurati-va ca beneficiati de calitatea pentru care ati platit. ● Imprimati de 2x mai multe pagini decat cu cartusele standard, utilizand cartusele de toner originale de capacitate extinsa HP (optionale).10 ● Obtineti mai multe pagini ca oricand1 si urmariti paginile ramase, pentru a va asigura ca obtineti valoarea pentru care ati platit.11 Aspecte importante ● imprimare fata-verso automata standard ● Viteza mare de imprimare (28 ppm A4) ● Iesire rapida a primei pagini dupa repaus (oprire automata) ● Conectivitate wireless (M203dw) ● HP ePrint, Apple AirPrint ● Imprimare Wi-Fi Direct (M203dw) ● HP Auto-On/Auto-Off pentru consum redus de energie ● JetIntelligence Note de subsol 1 Pe baza capacitatilor cartuselor conform ISO/IEC 19752 pentru cartusele de toner LaserJet originale HP 30A Negru in comparatie cu cartusele de toner LaserJet originale HP 83A Negru si pentru cartusele de toner LaserJet originale de capacitate extinsa HP 30X Negru in comparatie cu cartusele de toner LaserJet originale de capacitate extinsa HP 83X Negru.
  • Detalii la http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies. 2 Masurare efectuata utilizand ISO/IEC 17629. Viteza exacta depinde de configuratia sistemului, de aplicatia software, de driver si de complexitatea documentului.
  • Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/printerclaims. 3 Capabilitatile tehnologiei HP Auto-On/Auto-Off depind de imprimanta si de setari. 4 Dispozitivul mobil trebuie sa aiba iOS v7.0 sau o versiune superioara.
  • Aflati mai multe la http://www.hp.com/go/mobileprinting. 5 Caracteristica este acceptata pe anumite imprimante.
  • Inainte de imprimare, dispozitivul mobil trebuie sa fie conectat direct la semnalul unei imprimante sau al unui echipament MFP compatibile cu Wi-Fi Direct®. In functie de dispozitivul mobil, poate fi nevoie si de o aplicatie sau de un driver.
  • Pentru detalii, vizitati http://www.hp.com/go/mobileprinting.
  • Wi-Fi Direct este o marca comerciala inregistrata a Wi-Fi Alliance®. 6 Imprimanta necesita inregistrarea unui cont ePrint.
  • Poate fi necesara o aplicatie sau un software.
1,039.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

HttpWwwhpcomgolearnaboutsupplies 2
Aflati mai multe la httpWwwhpcomgoprinterclaims 3
Wwwhpcomgomobileprinting 5
Wwwhpcomgomobileprinting
Pentru detalii, vizitati httpWwwhpcomgomobileprinting
Wwwhpcomgosecuritymanager 10
Afla mai multe la httpWwwhpcomgomobileprinting 7
Wwwhpcomgomobileprinting 8
Jetadmin este disponibil pentru descarcare fara costuri suplimentare la httpWwwhpcomgowebjetadmin 9
Detalii la httpWwwhpcomgolearnaboutsupplies 11

Despre Hp

HP (Hewlett-Packard) este o renumită companie multinațională de tehnologie a informației care produce o gamă largă de produse hardware și software.

Iată câteva puncte cheie despre marca HP:

1. **Istoric:** HP a fost fondată în 1939 de Bill Hewlett și Dave Packard într-un garaj din Palo Alto, California. S-a concentrat inițial pe dezvoltarea de echipamente electronice și de testare.

2. **Linii de produse:** HP este cunoscută pentru gama sa diversă de produse, inclusiv computere personale, laptopuri, imprimante, servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și o varietate de alte soluții hardware și software.

3. **Computing personal:** HP produce o gamă largă de computere personale, inclusiv desktop-uri, laptopuri, stații de lucru și dispozitive 2-în-1. Seria HP Pavilion și HP Envy sunt exemple de linii de produse populare orientate către consumatori.

4. **Imprimante și dispozitive de imagistică:** HP este un producător de top de imprimante, scanere și dispozitive de imagistică. Seria de imprimante HP LaserJet și HP DeskJet sunt binecunoscute.

5. **Soluții pentru întreprinderi:** HP oferă soluții pentru întreprinderi, inclusiv servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și software. Seria de servere HP ProLiant este utilizată pe scară largă în mediile de întreprindere.

6. **Achiziții și schimbări:** De-a lungul anilor, HP a suferit schimbări și decizii strategice, inclusiv achiziția Compaq în 2002. De asemenea, compania s-a împărțit în două entități separate: HP Inc., care se concentrează pe sisteme personale și imprimante și Hewlett Packard Enterprise (HPE), care se concentrează pe soluții și servicii pentru întreprinderi.

7. **Inovație:** HP are o istorie de inovație, contribuind la dezvoltarea unor tehnologii precum imprimarea cu jet de cerneală și laser. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne competitivă în industria tehnologiei care evoluează rapid.

Reduceri imprimante laser alb-negru

Categorii Hp

Imprimanta laser alb/negru Hp laserjet pro m203dw, a4, 28 ppm, duplex, retea, wireless

Imprimanta laser alb/negru Hp laserjet pro m203dw, a4, 28 ppm, duplex, retea, wireless

1,039.99 Lei

Cautari frecvente