Inaltator auto Axkid grow isofix (gri)
Axkid

Inaltator auto Axkid grow isofix (gri)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Scaun auto inaltator Axkid Grow ISOFIX 15 – 36 kg Instalarea scaunului auto pentru copii cu spatele la directia de mers pana la minim 5 ani e cea mai buna alegere pe care o poate face un parinte pentru copilul lui.
  • Dupa ce limitele scaunului rear facing au fost depasite, in jurul varstei de 5-7 ani, recomandam utilizarea unui scaun inaltator cu protectie laterala.
  • Axkid Grow ISOFiX este un scaun ce se instaleaza cu fata la directia de mers ce poate fi securizat cu ajutorul conectorilor ISOFIX.
  • RECOMANDAT PENTRU COPII: – aflati in categoria 15-36 kg – care au depasit limitele de utilizare ale scaunului si au inaltimea mai mare de 100 de cm – pana la varsta de 10-12 ani aproximativ 150 cm CARACTERISTICI Axkid Grow ISOFIX creste odata cu copilul dumneavoastra extinzandu-se pe inaltime si latime si oferind 7 pozitii astfel incat sa ofere protectie pentru coloana, cap si gat in gazul unui accident.
  • Conectorii ISOFIX asigura instalarea ferma in masina atat in situatiile in care copilul calatoreste in scaun cat si in cele in care copilul nu este in scaun.
  • TESTE SI CERTIFICARI: Grow este aprobat in conformitate cu standardul european de testare ECE R 44/04. DETALII TEHNICE: – Scaun exclusiv front facing. – Grupa 2/3: 15-36 kg, de la aproximativ 5-7 ani pana la 10-12 ani. – Inaltimea minima de la care scaunul e potrivit copiilor este intre 100-105 cm. – Inaltimea maxima: scaunul poate fi utilizat pana la aproximativ 150 cm. – Tetiera are 7 pozitii de ajustare. – Protectiile laterale se exting in functie de inaltimea tetierei astfel incat sa asigure confort si siguranta copilului dumneavoastra – Prelungirea marginilor laterale asigura o protectie buna si in impact lateral. – Husa este detasabila și poate fi spălata in masina de spalat automata la programul de spălare manuală/rufe delicate. – Producatorul recomanda schimbarea scaunului Axkid dupa o perioada de utilizare de 8 ani...
899.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Copii aflati in categoria 1536 kg care au depasit limitele de utilizare ale scaunului si au inaltimea mai mare de 100 de cm pana la varsta de 1012 ani aproximativ 150 cm
Certificari
Tehnice
Grupa 2/31536 kg de la aproximativ 57 ani pana la 1012 ani
Inaltimea maximaScaunul poate fi utilizat pana la aproximativ 150 cm

Reduceri scaune auto copii si inaltatoare

Inaltator auto Axkid grow isofix (gri)

Inaltator auto Axkid grow isofix (gri)

899.00 Lei

Cautari frecvente