Esperanza Incalzitor biberon bebe, 3 trepte caldura, storcator citrice, resigilat
Esperanza

Esperanza Incalzitor biberon bebe, 3 trepte caldura, storcator citrice, resigilat

Vezi magazinul Cartuseria
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Incalzitor biberon bebe, 3 trepte caldura, storcator citrice, Resigilat Dispozitivul de incalzire este capabil sa aduca hrana la o temperatura potrivita intr-un timp scurt de 5-10 minute, oferind posibilitatea de a incalzi hrana lichisa sau solida, biberon si borcanele sau hrana direct in recipiantul din dotare.
  • Un aparat practic in noptile in care biberoanele cu lapte trebuie pregatite rapid si nu numai, acesta este dotat cu trei nivele: incalzire la 35-45 grade C, incalzire la 65-75 grade C si sterilizare 95-100 grade C, iar diametrul interior este suficient pentru a permite ca majoritatea biberoanelor de pe piata sa fie incalzite cu acest aparat.
  • Setul include incalzitorul pentru hrana bebelusilor, recipient cu capac pentru hrana lichida sau solida, storcator manual pentru citrice.
  • Caracteristici: incalzitor biberoane si borcane cu mancare pentru bebelasi; trei nivele de temperatura 40, 70 si 100 grade C; la nivelul de 35-45 grade C incalziti si mentineti temperatura laptelui; la nivelul de 65-75 grade C incalziti alimente precum paste, supa, piure etc.; la nivelul 95-100 grade C sterilizati; este dotat cu un recipient prevazut cu capac pentru incalzirea alimentelor si un recipient pentru stors citricele; recipient cu diametru 6.5/9.5 cm si inaltime 8.5 cm; diametru storcator citrice 9.5; se potriveste cu majoritatea recipientelor ce au diametru sub 70 mm; este prevazut cu LED pentru indicarea modului de functionare; potentiometru pentru reglarea nivelului de temperatura; aparatul functioneaza numai daca se adauga apa in interiorul acestuia; viteza de incalzire a laptelui depinde de cantitate de lapte incalzit precum si de temperatura initiala a acestuia (temperatura camere 20 grade C sau temperatura din frigider 5 grade C); functioneaza alimentat cu energie electrica de la retea, 230 V/50 Hz; putere 100 W; lungime cablu de alimentare 90 cm; dimensiune incalzitor diametru 13 cm, inaltime 19 cm; culoare alb cu albastru.
  • Produsul este resigilat deoarce prezinta mici urme de utilizare si nu mai are are capacul ce putea fi utilizat pentru incalzirea alimentelor..
37.00 LeiPret vechi: 49.00 LeiDiscount 25%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

NiveleIncalzire la 3545 grade
Caracteristici incalzitor biberoane si borcane cu mancare pentru bebelasi

Despre Esperanza

Începând cu ultima mea actualizare a cunoștințelor din ianuarie 2022, „Esperanza” este o marcă care acoperă diverse categorii de produse, iar produsele specifice asociate mărcii pot varia. „Esperanza” este un termen în spaniolă care se traduce prin „speranță” în engleză.

Iată câteva posibilități referitoare la marca „Esperanza”:

1. **Electronice de larg consum:** în contextul electronicelor de larg consum, „Esperanza” poate fi asociată cu o marcă care produce produse precum căști, difuzoare, power bank-uri și alte accesorii.

2. **Periferice pentru jocuri:** Unele produse „Esperanza” pot fi direcționate către comunitatea de jocuri, inclusiv mouse-uri pentru jocuri, tastaturi și alte accesorii.

3. **Casa și stil de viață:** „Esperanza” poate fi folosită pentru o marcă care oferă produse pentru casă și stil de viață, cum ar fi aparate de bucătărie, articole de decor pentru casă sau produse de îngrijire personală.

4. **Îmbrăcăminte și modă:** în unele cazuri, „Esperanza” poate fi o marcă legată de îmbrăcăminte și articole de modă, inclusiv îmbrăcăminte, pantofi sau accesorii.

5. **Inițiative umanitare sau sociale:** Termenul „Esperanza”, care înseamnă „speranță”, poate fi asociat și cu organizații sau inițiative axate pe cauze umanitare sau sociale.

Reduceri produse resigilate

Categorii Esperanza

Branduri produse resigilate

Esperanza Incalzitor biberon bebe, 3 trepte caldura, storcator citrice, resigilat

Esperanza Incalzitor biberon bebe, 3 trepte caldura, storcator citrice, resigilat

37.00 Lei

Cautari frecvente