Incarcator auto Scosche magicmount™ pro charge vent, qi
Scosche

Incarcator auto Scosche magicmount™ pro charge vent, qi

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • MagicMount™ Pro Charge Qi Vent este un suport auto cu incarcare Qi integrata, ce se monteaza pe grilele de ventilatie ale masinii.
  • Astfel, Scosche a introdus cea mai recenta tehnologie de incarcare fara fir Qi cu suportul auto cel mai bine vandut si astfel au obtinut o solutie perfecta de montare fara fir si incarcare in acelasi timp pentru smartphone-ul dvs.
  • MagicMount™ Pro Charge Qi Vent este produs sub licenta MFi – pentru iPhone si iPad, iar incarcatorul Qi respecta standardele Samsung, LG, Apple si HTC.
  • Acest suport magnetic pentru gurile de ventilatie de incarcare ofera o putere de pana la 10W, facandu-l compatibil cu incarcarea rapida fara fir de la Apple si Samsung.
  • Nu numai ca acest suport magnetic ofera incarcarea rapida fara fir, dar are si doua puncte de contact magnetice pentru o fixare solida prin intermediul magnetilor din neodium.
  • Suportul are o functie avansata de siguranta, cum ar fi detectarea obiectelor straine, protejand astfel dispozitivul de supraincalzire si de a deveni un pericol potential de incendiu.
  • Beneficii suport auto MagicMount™ Pro Charge Qi pana la 10W prin incarcare fara fir siguranta si rapiditate in utilizare constructia va permite acces total la toate butoanele si porturile telefonului utilizare usoara, cu o singura mana sablonul de plasare a MagicPlate™ pentru asezarea optima a placilor metalice nemagnetice pentru a asigura performanta maxima de incarcare compatibil cu Apple iPhone 8 si X, Samsung Galazy S6 / S6 Edge, S7 / S7 Edge, S8 / S8 Plus, precum si dispozitivele cu functii Qi de la Google ™, Microsoft ™, LG ™, HTC ™ și Motorola ™, Sony® si Blackberry® ..
329.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri incarcatoare

Incarcator auto Scosche magicmount™ pro charge vent, qi

Incarcator auto Scosche magicmount™ pro charge vent, qi

329.99 Lei

Cautari frecvente