Incarcator auto wireless Hama fc-10c flex, 10w, fast charge (negru)
Hama

Incarcator auto wireless Hama fc-10c flex, 10w, fast charge (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Încărcați fără cablu Smartphone-uri prin tehnologia Qi Încărcător pentru încărcare practică în autoturism/autocamion Aparatul se poate introduce și fixa comod în husa de păstrare numai cu o mână Braț deosebit de flexibil, pentru o reglare individuală Design compact pentru o plasare cu economisire de spațiu Datorită articulației sferice aparatul este reglabil în unghiul de înclinare Suportul garantează poziția fixă a aparatelor în timpul procedurii de încărcare Afişajul cu LED-uri oferă informaţii referitoare la statutul perifericelor.
  • Pur și simplu plasați pe încărcătorul wireless orice telefon mobil compatibil Fixarea simplă și stabilă a încărcătorului la grila de ventilație datorită unui dispozitiv de strângere din metal cu plăcuțe din silicon Plăcile din silicon moale din încărcător protejează telefonul smartphone împotriva zgârieturilor și deteriorarii Adaptare personalizată în pași de 1/10 inch, cu maneta de reglare integrată la dimensiunea smartphone-ului Închidere sigură și ușoară: brațul de susținere flexibil cu role din silicon moale facilitează introducerea și scoaterea smartphone-ului Tehnologie de încărcare inteligentă: tehnologie inductivă wireless (poate fi utilizată cu toate smartphone-urile compatibile) Fără cabluri incurcate Încărcarea începe automat după ce smartphone-ul este plasat în încărcător Pentru a încheia procesul de încărcare, pur și simplu scoateți smartphone-ul din încărcător Continut pachet 1 încărcător auto wirelessinchFC-10C FLEXinch 1 suport pentru grila de ventilație 1 cablu de încărcare micro-USB 1 manual de instrucțiuni .
94.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

UsoaraBratul de sustinere flexibil cu role din silicon moale faciliteaza introducerea si scoaterea smartphoneului
Tehnologie de incarcare inteligentaTehnologie inductiva wireless (poate fi utilizata cu toate smartphoneurile compatibile)

Despre Hama

Hama este un brand binecunoscut pentru producerea unei varietăți de accesorii și produse în sectoarele electronice și fotografie.

Iată câteva domenii cheie în care Hama este activă:

1. **Accesorii fotografice:** Hama oferă o gamă largă de accesorii fotografice, cum ar fi genți pentru aparate foto, trepiede, filtre, accesorii pentru obiective și alte echipamente pentru fotografi amatori și profesioniști.

2. **Computer și accesorii audio:** Brandul produce și accesorii pentru computere și dispozitive audio. Acestea pot include articole precum cabluri, adaptoare, căști și alte periferice.

3. **Accesorii pentru dispozitive mobile și tablete:** Hama produce accesorii pentru dispozitive mobile și tablete, inclusiv huse, protectoare de ecran, încărcătoare și alte produse conexe.

4. **Accesorii pentru jocuri:** Unele produse Hama sunt concepute pentru pasionații de jocuri, inclusiv periferice pentru jocuri, controlere și accesorii.

5. **Echipamente pentru casă și birou:** Hama oferă diverse produse pentru casă și birou, inclusiv soluții de depozitare, truse de curățare și alte accesorii organizatorice.

Reduceri incarcatoare

Categorii Hama

Incarcator auto wireless Hama fc-10c flex, 10w, fast charge (negru)

Incarcator auto wireless Hama fc-10c flex, 10w, fast charge (negru)

94.99 Lei

Cautari frecvente