Incarcator retea Baseus quick charger ccall-bx02, single usb qc3.0, pentru incarcatoare wireless (alb)
Baseus

Incarcator retea Baseus quick charger ccall-bx02, single usb qc3.0, pentru incarcatoare wireless (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Baseus Incarcator Retea Quick Charger Single USB White (USB QC3.0 max 3A, pentru incarcatoare wireless) Incarcatorul retea Quick Charger Single USB de la Baseus se poate utiliza cu succes pentru alimentarea incarcatoarelor wireless dar si direct cu dispozitivele dumneavoastra mobile.
  • Pentru a realiza o incarcare rapida cu un incarcator wireless este necesara o putere a alimentatorului acestora de cel putin 20W.
  • Incarcator Retea Quick Charger Single USB are o putere de 24W facilitand astfel o viteza de incarcare peste medie.
  • Este realizat din materiale plastice (ABS + PC Acrylonitrile butadiene styrene + Policarbonat) rezistente la uzura de zi cu zi si la temperaturi ridicate.
  • Chip-ul inteligent incorporat ofera protectie impotriva scurtcircuitului, supraincarcarii, supraincalzirii sau alte interferente ce pot afecta incarcarea corecta a dispozitivelor dumneavoastra.
  • De asemenea acesta adapteaza curentul astfel incat incarcarea sa se realizeze cat mai rapid fara a dauna bateriei.
  • Caracteristici: materiale plastice ABS + PC incarcator retea single USB input: AC100-240V 50/60 Hz 0.8A Max output USB: 3.6V-8V/3A; 12V/2A putere: 24 W incarcare rapida smartchip pentru protectie impotriva suprasarcinii, supraincarcarii, supraincalzirii culoare: Alb special creat pentru a alimenta incarcatoarele wireless *Incarcarea rapida QC este compatibila doar cu dispozitivele ce permit standardul Quick Charge.
  • In restul cazurilor incarcarea se realizeaza normal.
50.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materiale plastice
Usb - inputAc100240v 5060
Usb36v8v3a
12v/2a - putere24
W - incarcare rapida - smartchip pentru protectie impotriva suprasarcinii, supraincarcarii, supraincalzirii - culoareAlb special creat pentru a alimenta incarcatoarele wireless incarcarea rapida

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri incarcatoare

Categorii Baseus

Incarcator retea Baseus quick charger ccall-bx02, single usb qc3.0, pentru incarcatoare wireless (alb)

Incarcator retea Baseus quick charger ccall-bx02, single usb qc3.0, pentru incarcatoare wireless (alb)

50.99 Lei

Cautari frecvente