Fitomag Ingrasamanat granulat citrice flortis 600 gr
Fitomag

Fitomag Ingrasamanat granulat citrice flortis 600 gr

Vezi magazinul Fitomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Ingrasamantul granulat pentru citrice este solubil în apa si foarte eficient.
  • Ingrasamantul a fost studiat cu scopul de a asigura o dezvoltare corecta a citricelor si o fructificare abundenta cu pigmentare optima. continutul ridicat de azot si potasiu împreuna cu o gama completa de micronutrienti reprezinta o crestere a energiei concentrate pentru portocale lamâi cedri si citrice în general cultivate în ghiveci sau în câmp deschis.Caracteristici ingrasamant granulat pentru citrice: Ingrasamant granulat pentru citrice este solubil în apa si foarte eficient.
  • Ingrasamantul a fost studiat cu scopul de a asigura o dezvoltare corecta a citricelor si o fructificare abundenta cu pigmentare optima. continutul ridicat de azot si potasiu împreuna cu o gama completa de micronutrienti reprezinta o crestere a energiei concentrate pentru portocale lamâi cedri si citrice în general cultivate în ghiveci sau în câmp deschis.
  • Mod de utilizare: Pachetul contine o lingura dozatoare.
  • Prin irigare: Se dizolva continul unei linguri in 5 litri de apa si se uda solul abundent cu solutia preparata.
  • In camp deschis: se dizolva 3 linguri de ingrasamant granulat pentru citrice in 10 litri de apa si se uda suprafata solului.
  • Se trateaza o data la 10 zile . Prin tratamente foliare:pentru plantele în ghiveci se dizolva continutul de jumatate de lingura în 2 litri de apa si se pulverizeaza uniform frunzele cu aceasta solutie.
  • Pentru plantele în câmp deschis: se dizolva continutul de 2 lingurite în 10 litri de apa si se pulverizeaza în mod uniform suprafata foliara cu aceasta solutie.
  • Se trateaza la fiecare 15 zile.
  • Direct pe sol: pentru plantele în ghiveci se va împrastia uniform pe solul umed continutul de 1 lingura pentru vase cu diametrul de 25 cm crescând rata care corespunde dimensiunii ghiveciului a apei.
33.11 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CitriceIngrasamant granulat pentru citrice este solubil in apa si foarte eficient
Mod de utilizarePachetul contine o lingura dozatoare
Prin irigareSe dizolva continul unei linguri in 5 litri de apa si se uda solul abundent cu solutia preparata
In camp deschisSe dizolva 3 linguri de ingrasamant granulat pentru citrice in 10 litri de apa si se uda suprafata solului
Prin tratamente foliarePentru plantele in ghiveci se dizolva continutul de jumatate de lingura in 2 litri de apa si se pulverizeaza uniform frunzele cu aceasta solutie
Pentru plantele in camp deschisSe dizolva continutul de 2 lingurite in 10 litri de apa si se pulverizeaza in mod uniform suprafata foliara cu aceasta solutie
Direct pe solPentru plantele in ghiveci se va imprastia uniform pe solul umed continutul de 1 lingura pentru vase cu diametrul de 25 cm crescand rata care corespunde dimensiunii ghiveciului a apei
Perioada de aplicareFebruarienoiembrie
Compozitie ingrasamant granulat pentru citriceAzot (n)15
Anihidra fosforica14
Oxid de potasiu21
Oxid de magneziu2
Anihidra sulfurica21
Bor (b)002
Fier (fe)014
Magneziu(mg)01
Zinc(zn)001
AtentieA se feri de lumina si precipitatii
ProducatorOrvital
Fitomag Ingrasamanat granulat citrice flortis 600 gr

Fitomag Ingrasamanat granulat citrice flortis 600 gr

33.11 Lei

Cautari frecvente