Dupont Insecticid coragen 20 sc 200 ml
Dupont

Dupont Insecticid coragen 20 sc 200 ml

Vezi magazinul Fitomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Informatii despre insecticidul Coragen 20 SC: Mod de prezentare 200 mL Compozitie/Substanta activa Clorantraniliprol 200 gr/litru Producator Dupont Combate activitatea Gandacul de Colorado Viermele merelor Omida marmorata Minierul circular Viermele prunelor Molia vitei de vie Plante tratate Alun ardei bostan cais castraveti ceapa cires dovleac fasole gogosari gutui mar morcov par pastarnac patrunjel pepeni piersic prun soia telina tomate usturoi varza vinete visin Formulare SC suspensie concentrata Tipuri Aplicare Pulverizare Caracteristici: Coragen este un insecticid din gama Rynaxypyr®. Contine o molecula unica din clasa antranilamide cu spectru larg de combatere asupra mai multor specii de daunatori.
  • Acest insecticid nou are un mod de actiune diferit de al celorlalte insecticide cunoscute.
  • Are un efect puternic asupra speciilor tinta prin contact si ingestie la utilizarea unor doze reduse la hectar.
  • Mod de actiune si utilizare: Coragen ofera o protectie excelenta a culturii actioneazã rapid asupra ouãlor larvelor si adultilor daunatorii ne mai hranindu-se dupa ingestia sau contactul cu Coragen® Eficient si de lunga durata (14-21 zile). Rezistent la spalare – ploaia cazuta la 2 ore dupa tratament nu diminueaza eficacitatea produsului Profil toxicologic si ecotoxicologic favorabil sigur pentru om si mediul inconjurator. Recomandat pentru folosirea in programele de combatere integrata (IPM Integrated Pest Management) si programele de combaterea rezistentei daunatorilor (IRM – Insecticide Resistance Management). Compatibil cu majoritatea produselor pentru protectia plantelor.
  • Coragen® este un insecticid cu actiune sistemic locala si translaminara ce activeaza receptorii rianodinei.
  • Stimuleaza eliberarea ionilor de Ca din depozitele interne ale muschilor netezi si striati ai insectei.
  • Determina paralizia muschilor controlul defectuos al miscarilor letargie generala si in final moartea daunatorului.
  • Actioneaza prin ingestie si absorbtie cuticulara.
  • Inhibarea hranirii insectei survine rapid de la cateva minute pana la cateva ore dupa ingerare.
  • Daunatorul afectat de produs devine imobil si dezorientat ceea ce determina caderea lui de pe frunze caracteristic pentru o protectie excelenta a culturii.
352.60 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ScMod de prezentare 200 ml
CaracteristiciCoragen este un insecticid din gama
Mod de actiune si utilizareCoragen ofera o protectie excelenta a culturii actioneaza rapid asupra oualor larvelor si adultilor daunatorii ne mai hraninduse dupa ingestia sau contactul cu

Categorii Dupont

Dupont Insecticid coragen 20 sc 200 ml

Dupont Insecticid coragen 20 sc 200 ml

352.60 Lei

Cautari frecvente