Joc de indemanare kendama

Joc de indemanare kendama

Vezi magazinul Techstar
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Joc de indemanare KendamaKendama este un instrument excelent de exersare a preciziei mainii mobilitatii incheieturilor si nu in ultimul rand a rabdarii si concentrarii.
  • Se poate spune ca este inspirat de antrenamentele celor care luptau cu sabia pentru ca implica aruncarea si prinderea bilei din lemn in cele trei cupe ale suportului sau cu varful manerului (Saki). Avantaje Kendama:Ii ajuta pe copiii cu probleme de concentrare sa fie mai atenti si implicatiCreste mobilitatea si viteza de reactie a utilizatoruluiCupele au mai multe dimensiuni si pozitii cu diferite grade de dificultateAre o greutate redusa de doar 140-150 de grameEste confectionat din lemn de fag ceea ce ii asigura o simetrie perfecta Este decorat cu vopsea si lac pe baza de apaDimensiunile sunt de 18.5 cm 40 cm daca se include lungimea corzii.
  • Varsta recomandata este de 7 ani.
  • Este interzisa folosirea jocului de copiii care nu au implinit varsta de 3 ani (include sfoara si piese mici cu pericol de starngulare respectiv inghitire). Atentie!
  • Imaginile sunt cu caracter informativ.
  • Produsele sunt in mai multe variante si se livreaza in functie de disponibilitate...
35.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

KendamaIi ajuta pe copiii cu probleme de concentrare sa fie mai atenti si implicaticreste mobilitatea si viteza de reactie a utilizatoruluicupele au mai multe dimensiuni si pozitii cu diferite grade de dificultateare o greutate redusa de doar 140150 de grameeste confectionat din lemn de fag ceea ce ii asigura o simetrie perfecta
Joc de indemanare kendama

Joc de indemanare kendama

35.00 Lei