Joc Lisciani montessori casuta animalelor de companie, 3+ ani (multicolor)
Lisciani

Joc Lisciani montessori casuta animalelor de companie, 3+ ani (multicolor)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi

Caracteristici: joc ce dezvolta abilitatile de coordonare ochi-mana, miscarile fine, rabdarea dezvolta abilitati kinestezice si de potrivire, dexteritatea, concentrarea copilul isi imbogateste cunostintele despre animalute conform cu standardele Europene curente de siguranta Setul include 24 piese: 6 carduri cu imagini din interiorul unei case 18 siluete de animale si obiecte instructiuni Dimensiune ambalaj: 19.5 x 28.5 x 6.7 cm Varsta recoamandata: 3 ani+

54.00 LeiPret vechi: 61.99 LeiDiscount 13%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CaracteristiciJoc ce dezvolta abilitatile de coordonare ochimana miscarile fine rabdarea dezvolta abilitati kinestezice si de potrivire dexteritatea concentrarea copilul isi imbogateste cunostintele despre animalute conform cu standardele
Setul include 24 piese6 carduri cu imagini din interiorul unei case 18 siluete de animale si obiecte instructiuni
Dimensiune ambalaj195 x 285 x 67 cm
Varsta recoamandata3 ani

Despre Lisciani

Lisciani este o companie italiană specializată în producția de jucării și jocuri educaționale pentru copii. Înființată în 1976 de Renato Lisciani, compania are sediul în Carimate, Italia. Lisciani este cunoscut pentru crearea de jucării care nu sunt doar distractive, ci și educative, concentrându-se pe stimularea dezvoltării cognitive, creative și motorii ale copiilor.

Gama de produse a companiei include o varietate de jocuri educaționale, puzzle-uri, jucării electronice interactive și truse de învățare concepute pentru copii de diferite grupe de vârstă. Aceste jucării încorporează adesea elemente de matematică, limbaj, știință și logică în formate captivante și plăcute, făcând învățarea distractiv pentru copii.

Angajamentul lui Lisciani față de calitate și inovație i-a câștigat o reputație ca un brand de încredere în rândul părinților, educatorilor și copiilor deopotrivă. Cu accent pe combinarea jocului cu valoarea educațională, Lisciani continuă să inspire mințile tinere și să contribuie la creșterea și dezvoltarea lor prin joc.

Reduceri jocuri

Categorii Lisciani

Joc Lisciani montessori casuta animalelor de companie, 3+ ani (multicolor)

Joc Lisciani montessori casuta animalelor de companie, 3+ ani (multicolor)

54.00 Lei

Cautari frecvente