Joystick Thrustmaster warthog pentru pc (negru)
Thrustmaster

Joystick Thrustmaster warthog pentru pc (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Joystick Thrustmaster WARTHOG (STAND ALONE) MANER DETASABIL, CONFECTIONAT IN INTREGIME DIN METAL Datorita unei placi metalice care poate fi detasata de la baza sa, joystick-ul HOTAS WarthogFlight Stick poate fi utilizat atat pe un birou, cat si montat intr-un cockpit.
  • Presiunea de activare a butoanelor si a declansatorului stick-ului este complet realista.
  • Dispune de 19 butoane de actiune in total, plus o palarie cu 8 directii: 1 palarie cu 8 directii, 2 palarii cu 8 directii, 1 palarie cu 4 directii cu buton de apasare, 1 declansator dublu metalic, 2 butoane de apasare, 2 butoane de apasare pentru degetul mic.
  • Stick-ul include un conector USB si dispune, de asemenea, de un firmware actualizabil; in plus, este ultra-stabil (cantarind peste 3 kg). CEL MAI PRECIS SI CU CELE MAI MULTE FUNCTII Ofera o precizie extrema, datorita sistemului de senzori magnetici H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology H.E.A.R.T pe care il utilizeaza: Precizie pe 16 biti (65536 x 65536 valori), fara cardane (articulatii cardanice). Mai mult, apasarea butoanelor si a declansatoarelor joystick-ului necesita o presiune identica cu cea necesara intr-un avion real o adevarata premiera in lumea joystick-urilor.
1,217.99 LeiPret vechi: 1,420.99 LeiDiscount 15%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Directii1 palarie cu 8 directii 2 palarii cu 8 directii 1 palarie cu 4 directii cu buton de apasare 1 declansator dublu metalic 2 butoane de apasare 2 butoane de apasare pentru degetul mic
H.e.a.r.t pe care il utilizeazaPrecizie pe 16 biti (65536 x 65536 valori) fara cardane (articulatii cardanice)

Categorii Thrustmaster

Joystick Thrustmaster warthog pentru pc (negru)

Joystick Thrustmaster warthog pentru pc (negru)

1,217.99 Lei

Cautari frecvente