Jucarie de tras si pescuit Karemi din lemn – pisica si pestisori
Karemi

Jucarie de tras si pescuit Karemi din lemn – pisica si pestisori

Vezi magazinul Kubato
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Jucarie de tras si pescuit Karemi din lemn – Pisica si pestisoriAceasta jucarie din lemn de tras cu joc de pescuit si de tras este ideala pentru a dezvolta motricitatea. dexteritatea. rabdarea.
  • Pestisorii inclusi in acest joc pot fi folositi de asemeni si sub forma de figurine. astfel incat posibilitatea de joaca este nelimitata.Caracteristici:Jucaria este realizata din lemn de cea mai buna calitate. iar marginile sunt rotunjite.Jucaria are dubla utilizare. fiind un joc de tras. astfel incat cei mici se vor deprinde cu tipul de joc cauza-efect si pescuit. avand un varf metalic si o undita care poate fi folosita pentru a extrage pestisorii din locasurile lor.Este vopsita in culori vesele.Are 8 pestisori colorati diferit. ideali pentru a descoperi culorile si a dezvolta limbajul.Jucaria este ideala si pentru miscarea in aer liber. astfel incat cei mici se pot juca pretutindeni cu aceasta.Modelul disponibil poate varia. sub forma de ratusca sau pisica.
  • Produsul va fi trimis aleator. in functie de stocul disponibil.Dimensiuni: 5 cm x 25 cm x 13 cm. iar undita are 16 cm.
42.00 LeiPret vechi: 52.00 LeiDiscount 20%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Nelimitata.caracteristiciJucaria este realizata din lemn de cea mai buna calitate iar marginile sunt rotunjitejucaria are dubla utilizare fiind un joc de tras astfel incat cei mici se vor deprinde cu tipul de joc cauzaefect si pescuit avand un varf metalic si o undita care poate fi folosita pentru a extrage pestisorii din locasurile loreste vopsita in culori veseleare 8 pestisori colorati diferit ideali pentru a descoperi culorile si a dezvolta limbajuljucaria este ideala si pentru miscarea in aer liber astfel incat cei mici se pot juca pretutindeni cu aceastamodelul disponibil poate varia sub forma de ratusca sau pisica
Produsul va fi trimis aleator. in functie de stocul disponibil.dimensiuni5 cm x 25 cm x 13 cm iar undita are 16 cm

Reduceri jucarii copii

Categorii Karemi

Branduri jocuri copii

Jucarie de tras si pescuit Karemi din lemn – pisica si pestisori

Jucarie de tras si pescuit Karemi din lemn – pisica si pestisori

42.00 Lei

Cautari frecvente