Kit nivela optica Stanley al24 cu trepied
Stanley

Kit nivela optica Stanley al24 cu trepied

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Se potriveste la un tripod standard.
  • Sigilat, protejat impotriva apei si prafului, ideal pentru lucrul in orice conditii.Valabil in versiuni de 360 de grade sau 400 grade GON 1:100 Calibrare Stadia pentru estimarea distantei Fereastra bine amplasata pentru o vizibilitate mai buna a bulelor Acces usor la scala prin partea optica montata superior Sistem de inchidere pentru protejare la transport Amortizor magnetic, regulator cu fir pentru o precizie mai buna Aria de operare: 90 m Precizia nivelarii: +/1,6 mm @ 50 m Aria de auto-nivelare: 3 sisteme surub si regulator Regulator automat: +/2 grade Regulator: Amortizor magnetic +/0,8“ Temperatura de operare: -6 /+49°C Rezistent la apa si praf: IPX-4 (rezistent la apa si praf)Accesorii incluse :NivelaPendul verticalProtectie lentilelorCheia lui allen si cui ajustabilManual si carcasa protectiveTrepied si tija..
1,732.99 LeiPret vechi: 1,777.99 LeiDiscount 3%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

1100
Aria de operare90 m
Precizia nivelarii 16 mm 50 m
Aria de auto-nivelare3 sisteme surub si regulator
Regulator automat 2 grade
RegulatorAmortizor magnetic 08
Temperatura de operare6 49c
Rezistent la apa si prafIpx4 (rezistent la apa si praf)accesorii inclusenivelapendul verticalprotectie lentilelorcheia lui allen si cui ajustabilmanual si carcasa protectivetrepied si tija

Despre Stanley

Marca Stanley este binecunoscută la nivel mondial și este asociată cu o varietate de instrumente, hardware și produse conexe. Stanley Black & Decker, Inc. este compania din spatele mărcii Stanley și este o companie industrială diversificată, cu o gamă largă de produse și servicii.

Stanley este cunoscut în special pentru uneltele sale de mână, sculele electrice, hardware-ul, soluțiile de depozitare și diverse alte produse utilizate în construcții, prelucrarea lemnului și întreținere generală. Brandul este recunoscut pentru calitatea și durabilitatea sa, ceea ce îl face o alegere populară atât printre profesioniști, cât și printre pasionații de bricolaj.

Reduceri instrumente de masura

Categorii Stanley

Kit nivela optica Stanley al24 cu trepied

Kit nivela optica Stanley al24 cu trepied

1,732.99 Lei

Cautari frecvente