Kit reparatie suprafete piele, auto, casa, profesional, mannol germany

Kit reparatie suprafete piele, auto, casa, profesional, mannol germany

Vezi magazinul Techstar
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Kit Reparatie Suprafete Piele, Auto, Casa, Profesional, Mannol Germany Usor de utilizat, pentru refacerea suprafetelor din piele naturala si artificiala sau vinil.
  • Poate fi folosit atat pentru repararea tapiteriei si a panourilor de interior auto, cat si in viata de zi cu zi pentru repararea mobilierului, imbracamintei din piele, incaltaminte, genti si valize, precum si scaunelor barcilor, motocicletelor si altor autovehicule, acoperisurilor decapotabile etc.Proprietati:Repara orice gauri, fisuri, taieturi, arsuri de pe suprafetele din piele si vinil, precum si lovituri pe acestea din urma;Kitul include compusi de reparare termorezistenti, in sapte culori, permitandu-va sa obtineti majoritatea nuantelor, prin amestecarea culorilor.
  • Pentru a obtine nuanta dorita, studiati tabelul care se regaseste in componenta kit-ului;Kitul include un set de trei coli de hartie termorezistenta cu cele mai comune texturi de piele si vinil;Rezultatul dorit este atins fara costuri semnificative.Instructiuni:1. Pregatiti si curatati zona deteriorata.Curatati zona deteriorata cu un aspirator de uz casnic.
  • Inainte de a incepe lucrul, asigurati-va ca zona este uscata.
  • Taiati cu atentie locurile uzate si firele in exces, precum si marginile carbonizate, cu foarfece sau cutit.
  • Cand ardeti, indepartati toate materialele carbonizate, pana obtineti margini netede ale materialului.2. Introduceti suportul din tesatura sub zona deteriorata.
  • Folositi o spatula pentru a impinge suportul de tesatura sub gaura la pasul 1. Pentru a repara gaurile mari mai mari de 6 mm, taiati suportul de tesatura la o dimensiune putin mai mare decat gaura rezultata.
  • Folositi o spatula pentru a netezi suportul materialului.
  • Lipiti tesatura din interior cu adeziv de vinil.
  • Uscati cu un uscator de par.3. Alegeti o hartie rezistenta la caldura cu textura care se potriveste cel mai bine cu textura suprafetei deteriorate.
247.92 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Etc.proprietati
Rezultatul dorit este atins fara costuri semnificative.instructiuni1
Scoateti hartia termorezistenta din zona reparata.kitul includeCompus de reparatie rezistent la caldura sapte culori (negru albastru verde rosu maro alb si galben) 7 buclipici de vinil 1 bucsuport textil 1 bucset de hartii rezistente la caldura cu trei texturi diferite 3 buctabel pentru selectarea unei nuante 1 bucspatula 1 bucrecipient de amestecare 1 bucinstrument de transfer de caldura 1 buc

Reduceri auto

Branduri auto

Kit reparatie suprafete piele, auto, casa, profesional, mannol germany

Kit reparatie suprafete piele, auto, casa, profesional, mannol germany

247.92 Lei

Cautari frecvente