Masa de tenis Sponeta s1-72e
Sponeta

Masa de tenis Sponeta s1-72e

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sponeta are o bogatÄ experienta; peste 60 de ani de productie, articole produse pentru tenis de masa este consideraÈ unul dintre cei mai mari producÄtori de mese de tenis de masa din lume.
  • Sunt livrate mese de tenis de masa âMade by Sponetaâ in peste 90 de tari.
  • O parte a filozofiei Sponeta este de a putea garanta clientilor promisiunea ca mesele Sponeta sunt produse de inaltÄ calitate, ceea ce este validat de traditia indelungatÄ de fabricare a meselor de tenis de masa.
  • Produsele Sponeta pentru tenis de masa sunt foarte apreciate pentru calitatea lor superioara in peste 90 de tari din intreaga lume.
  • Sponeta: bogata experienta de aproape 60 de ani de producÈie interna; mese de tenis de masa cu constructie robusta; respectarea celor mai inalte cerinte de siguranta toate mesele de tenis de masa sunt certificate TÃV/GS; gama larga de produse pentru amatori, profesionisti si pentru toti cei care isi doresc practicarea tenisului de masa ; Calitate âMade in Germanyâ; dezvoltare continua a produselor pentru a tine pasul cu actualele tendinte . Masa de tenis Sponeta este realizata din materiale de inalta calitate, pentru utilizarea exterioara, dar si interioara.
  • Ideala pentru activitati de recreere sau petrecerea timpului liber alaturi de familie.
  • Specificatii: Recomandata pentru exterior Placa cu melamina 0,4 cm Profil rama 3,6 cm, gata asamblat Cadru din profil tubular 2,5 cm 4 roti à 12,5 cm, 2 rotii manevrabile Suport pentru mingi si palete Include fileu, nu include paletele din imagine Dimensiuni: 274 cm x 152.5 cm x 76 cm (L x l x H) Greutate: 50 kg Culoare: Verde
2,299.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SponetaBogata experienta de aproape 60 de ani de produceie interna
Specificatii
Dimensiuni274 cm x 1525 cm x 76 cm (l x l x
Greutate50 kg
CuloareVerde

Reduceri palete tenis de masa

Branduri palete tenis de masa

Masa de tenis Sponeta s1-72e

Masa de tenis Sponeta s1-72e

2,299.00 Lei

Cautari frecvente