Masina de tocat este ideala la tocarea carnii, a legumelor, a fructelor pentru gem, a biscuitilor.
Masina profesionala pentru tocat carnea sau facut de suc de rosii sau de capsuni este produsul de nelipsit din bucataria unei gospodine.
Cu storcatorul/tocatorul de carne si osii nu mai este nevoie sa cumparati carnea tocata, sucurile de legume sau fructe din comert, pline de conservanti si alte adaosuri.
Aceasta masina de stors manuala este perfecta pentru tocarea carnii, suc de rosii, unt de fructe, gemuri, jeleuri chiar si piureuri din alimente pentru copii din aproape orice fructe sau leguma.
Specificatii Masina de tocat manuala: Greutate:1 kg; Dimensiune: 25 x 19 x 10 cm; Este usor de folosit si curatat.
Utilizare si intretinere Masina de tocat manuala: Se recomanda spalarea manuala; Curatati produsul dupa fiecare utilizare ERT-MN 502
Masina de tocat carne manuala cu o lama, Klausstech, material aluminiu, maner clasic, prindere cu menghina, usor de curatat si folosit, culoare argintiu