Microsoft office home and business 2019, 32/64bit, engleza, fpp/medialess
Microsoft

Microsoft office home and business 2019, 32/64bit, engleza, fpp/medialess

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Esti antreprenor, manager sau ai o afacere de familie, Microsoft Office Home and Business 2019 te sustine sa iti faci treaba cu succes.
  • Fie ca vrei sa scrii un e-book, sa iti expui ideile si Planul de Afaceri intr-o prezentare reusita sau sa creezi diagrame exacte cu datele tale contabile, Microsoft Office Home and Business 2019 iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare.
  • Specificatii importante Prin programul Microsoft Office Home and Business 2019 ai acces la urmatoarele aplicatii: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook; Cerinte minime de sistem: device-ul pe care instalezi Microsoft Office Home and Business 2019 trebuie sa aiba Memorie RAM si Hard Disk de cel putin 4 GB, Procesor min 1.6 Ghz 2 core si Windows 10 instalat; Pentru instalare este necesar un cont Microsoft pe care il poti face accesand link-ul de aici.
  • Top caracteristici O scalare mai buna si instrumente mai precise cu noul Excel Pentru ca tu sa obtii calcule clare, prezentari explicite si rezultate cat mai exacte, Office 2019 Excel a fost imbogatit cu noi tipuri de diagrame si elemente concepute pentru a masura perspectivele, tendintele, oportunitatile extrase din datele tale.
  • In plus, folosind tipul de diagrama vizuala, Cronologie, poti afisa o serie de evenimente in ordine cronologica.
  • PowerPoint imbogatit cu optiunea Zoom Power Point te ajuta in continuare sa faci prezentari captivante si dinamice, aducand in plus optiunea PowerPoint Zoom care iti permite sa introduci diapozitive interactive sumare in cadrul discursului tau.
  • Cu PowerPoint Zoom duci povestirea ta la un nivel cu totul nou, pentru ca programul iti ofera posibilitatea de a da detalii prin efectul zoom.
  • Poti alege versiunea Office potrivita afacerii tale Daca esti managerul unei companii cu multi angajati, poti alege varianta Office 365 Business Premium, o versiune imbogatita, care accepta 300 de utilizatori.
  • In plus, pe langa Word, Excel, PowerPoint si Outlook, Office 365 furnizeaza servicii puternice, cum ar fi e-mail de calitate superioara, stocare online si alternative de lucru in echipa.
  • Intrebari frecvente Cum instalez Office-ul pe PC Intra pe site-ul office.com/setup si logheaza-te cu contul tau de Microsoft.
999.00 LeiPret vechi: 1,099.00 LeiDiscount 10%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AplicatiiWord
Cerinte minime de sistemDeviceul pe care instalezi
DetaliiHttpswwwyoutubecomwatchvy909t36ggxc
Httpswwwyoutubecomwatchvop4tgrrvli

Despre Microsoft

Microsoft Corporation este o companie multinațională de tehnologie care este una dintre cele mai mari și mai influente din lume. A fost fondată de Bill Gates și Paul Allen în 1975 și are sediul în Redmond, Washington. Microsoft este cunoscut pentru dezvoltarea, acordarea de licențe și vânzarea unei game largi de produse software, dispozitive de calcul și servicii.

Unele dintre cele mai cunoscute produse Microsoft includ sistemul de operare Windows, suita de software de productivitate Microsoft Office și platforma Azure cloud computing. Compania a jucat un rol semnificativ în revoluția computerelor personale, iar software-ul său este utilizat pe scară largă în afaceri, case și instituții de învățământ la nivel global.

Microsoft și-a diversificat afacerile de-a lungul anilor și este implicată în diverse sectoare, inclusiv cloud computing, jocuri, hardware (cum ar fi linia de dispozitive Surface) și inteligență artificială. Unele dintre celelalte produse și servicii notabile includ consola de jocuri Xbox, platforma de colaborare Microsoft Teams și cadrul de dezvoltare .NET.

Reduceri aplicatii

Categorii Microsoft

Microsoft office home and business 2019, 32/64bit, engleza, fpp/medialess

Microsoft office home and business 2019, 32/64bit, engleza, fpp/medialess

999.00 Lei

Cautari frecvente