Rii Tek Mini tastatura iluminata, wireless cu touchpad, reiie h9+
Rii Tek

Rii Tek Mini tastatura iluminata, wireless cu touchpad, reiie h9+

Vezi magazinul Cartuseria
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Mini tastatura iluminata, wireless cu touchpad, Reiie H9+ Mini Tastatura QWERTY cu frecventa stabila 2.4GHz Wireless, TouchPad incorporat si butoane iluminate cu tehnologie Micro LED.
  • Conexiunea wireless permite operarea stabila de la distante mari, pana la 15 metri.
  • Aceasta tastatura poate fi folosita pentru prezentari, va permite sa schimbati slide-uri si sa modificati optiunile ecranului, sa scrieti, sa subliniati cuvintele si sa evidentiati obiecte.
  • Compatibila cu PC, iPad, Andriod TV Box, Google TV Box etc.
  • Tastatura cu 73 taste control multimedia si taste specifice jocurilor PC, touchpad cu functie DPI reglabila si sensibilitate ridicata.
  • Functie auto-sleep care opreste tastatura atunci cand nu este folosita o perioada mai lunga de timp pentru a economisi energie si repornire automata de la orice buton.
  • Designul special ergonomic face aceasta tastatura usor de transportat si de utilizat.
  • Bateria LI-ion reincarcabila are o putere de 300 mAh care permite functionarea pe durate de pana la 20 ore de utilizare cu o singura incarcare.
  • Caracteristici: mini tastatura smart cu touchpad Combo; tehnologie fara fir, conexiune Wireless; dispune 59 taste qwerty si 12 taste multimedia; cerinte de sistem: dispozitiv compatibil HID, terminal cu port USB, Windows 2000, Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Linux, sistem Android (cu interfata standard USB); tensiune de incarcare 4.4-5.25V; curent de incarcare 300mA; tensiune de operare 3.7V; curent de functionare < 15mA; interfata USB 2.0; receptorul USB se afla in partea din spate a tastaturii (langa baterie); modul de transmisie GFSK 2.4GHz Wireless; raza de actiune Wireless 10 m; prevazuta cu o baterie reincarcabila Lithium-Ion; capacitate baterie 300mAh; durata de lucru 6-20 ore; iluminata LED, lumina alba astfel incat poate fi utilizata si pe timp de noapte; 1 x LED albastru care indica starea conexiunii; 1 x LED galben care indica sincronizarea; 1 x LED rosu care indica starea de incarcare; comutator standard ON/OFF, dispus in partea din spate; cablu de alimentare USB, inclus in pachet; lungimea cablului USB este de 75 cm; design ergonomic, foarte confortabila in timpul utilizarii; confectionata integral din materiale de inalta calitate; rezistenta la multiple utilizari timp indelugat; greutate aprox. 110 g; dimensiuni tastatura 14x9x1.5 cm; culoare tastatura negru.
  • Pachetul livrat contine: 1 x mini tastatura; 1 x cablu de incarcare USB; 1 x receiver Wireless; 1 x manual de instructiuni..
63.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici mini tastatura smart cu touchpad
- cerinte de sistemDispozitiv compatibil
Pachetul livrat contine 1 x mini tastatura

Categorii Rii Tek

Branduri mini tastaturi wireless smart

Rii Tek Mini tastatura iluminata, wireless cu touchpad, reiie h9+

Rii Tek Mini tastatura iluminata, wireless cu touchpad, reiie h9+

63.00 Lei

Cautari frecvente