Mixer cu imersiune Bamix gastro 200, 200w
Bamix

Mixer cu imersiune Bamix gastro 200, 200w

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Blender cu imersiune Bamix Gastro 200, 200W Garantie motor profesional – 20 de ani In anul 1950, un inginer elvetian inventa primul mixer cu imersiune numindu-l inchbamix®inch, de la combinatia celor doua functii de baza: inchbattre et mixerinch (inchbate si amestecainch, in limba franceza). De atunci, mai multe de 12 milioane de utilizatori se bucura de avantajele si calitate mixerelor bamix®, peste tot pe glob.
  • De-a lungul anilor, clasicul design a primit doar cateva ajustari inchsoftinch dar liniile principale au ramas la fel, astfel incat avantajele practice si ergonomice au ramas neschimate.
  • Produse in Elvetia, mixerele cu imersiune bamix® au ramas sinonime cu durabilitatea si calitatea pana in zilele noastre, avand ca piese principale motorul profesional AC (inductie) si lamele multifunctionale.
  • Modelul Gastro 200 (model profesional) este dotat cu 4 lame speciale pentru: maruntire multifunctionala, batere, amestecare si omogenizare, maruntire si tocare.
  • Detalii tehnice Motor profesional 200W asincron, cu reglare automata a puterii de functionare 2 trepte viteza: Treapta 1: 10.000 rpm Treapta 2: 17.000 rpm Butoane izolate, maner soft-grip Cablu spiralat Toate elementele care intra in contact cu alimentele sunt fabricate din materiale de calitate anti-rugina, nu influenteaza mirosul si gustul mancarii.
  • Montare si demontare foarte usoara a lamelor/accesoriilor Accesorii incluse Lama multifunctionala pentru maruntire Lama pentru batut si aerat amestecuri Lama pentru amestecat si piureuri Lama pentru tocat si maruntit carnea Suport perete Capacitati de lucru Pentru amestecuri calde si reci intre 2 si 20 de litri Inaltime totala:39.5 cm Adancime de lucru: 29 cm (poate fi scufundat pana la aceasta adancime) Produs in Elvetia Culoare: alb ..
899.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

BazaInchbattre et mixerinch (inchbate si amestecainch in limba franceza)
Gastro 200 (model profesional) este dotat cu 4 lame speciale pentruMaruntire multifunctionala batere amestecare si omogenizare maruntire si tocare
Motor profesional 200w asincron, cu reglare automata a puterii de functionare 2 trepte vitezaTreapta 110000 rpm
Treapta 217000 rpm
Inaltime totala395 cm
Adancime de lucru29 cm (poate fi scufundat pana la aceasta adancime)
CuloareAlb

Reduceri mixere

Mixer cu imersiune Bamix gastro 200, 200w

Mixer cu imersiune Bamix gastro 200, 200w

899.00 Lei

Cautari frecvente