Modulator fm auto, bluetooth, usb, handsfree, ecran lcd, Forever tr-330
Forever

Modulator fm auto, bluetooth, usb, handsfree, ecran lcd, Forever tr-330

Vezi magazinul Cartuseria
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Modulator FM auto, Bluetooth, USB, handsfree, ecran LCD, Forever TR-330 Modulatorul FM Forever TR-330 are un design modern si o forma compacta si este dispozitivul perfect pentru masina dumneavoastra facandu-va calatoriile mai placute si mai confortabile.
  • Dispune de un incarcator cu doua porturi de iesire USB, microfon incorporat, slot card microSD (max. 32GB), taste pentru selectare pieselor preferate si un buton rotativ pentru preluarea apelurilor.
  • Este usor si sigur de utilizat garantand comoditate utilizatorilor, si datorita celor doua porturi USB puteti incarca simultan doua dispozitive cum ar fi smartphone-ul sau GPS.
  • Pentru a utiliza dispozitivul setati aceeasi frecventa pe radio si modulator si sincronizati conexiunea Bluetooth intre telefon si modulator.
  • Acesta are un ecran cu afisaj LCD care prezinta informatii utile.
  • Dupa asocierea modulatorului cu smartphone-ul, puteti raspunde la apeluri folosind tasta verde.
  • Daca doriti sa respingeti un apel, tineti apasat butonul verde al modulatorului.
  • Caracteristici: modulator FM pentru masina; conexiune Bluetooth v4.0; tensiune de intrare 12-24 V DC; tensiune de iesire 5 V DC / 1A; interval de frecventa FM 87.5-108 MHz; 206 de canale prezente in intervalul 87.5-108 MHz; 2 x porturi de iesire USB; ecran cu afisaj LCD; card de memorie suportat microSD (max. 32GB); dispune de microfon incorporat pentru functia de hands-free; citire muzica din pendrive (max. 32GB); accepta fisiere cu format WMA/MP3; raza de conectivitate Bluetooth este de pana la 5 m; distanta de functionare a microfonului este intre 0.5-2 m; raza de transmisie FM este de pana la 10 m; are si 2 taste pentru piesa urmatoare/piesa precedenta; butonul pentru preluare apeluri este rotativ si are culoarea verde; are o forma compacta, nu necesita mult spatiu; este confectionat din ABS rezistent; dimensiuni 4.5 x 7 cm; culoare negru..
88.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici modulator

Categorii Forever

Branduri modulator fm

Modulator fm auto, bluetooth, usb, handsfree, ecran lcd, Forever tr-330

Modulator fm auto, bluetooth, usb, handsfree, ecran lcd, Forever tr-330

88.00 Lei

Cautari frecvente