Monitor tn led Dell 21.5inch e2218hn, full hd (1920 x 1080), vga, hdmi, 5 ms (negru)
Dell

Monitor tn led Dell 21.5inch e2218hn, full hd (1920 x 1080), vga, hdmi, 5 ms (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Performanta ecranului: vizualizati aplicatiile, foile de calcul si multe altele pe o claritate 1920x1080 Full HD de 21,5 inchi cu 16,7 milioane de culori, unghi de vizualizare verticală si orizontală de 160 ° / 170 °. Plug and view: Compatibil cu PC-urile vechi si cele prin conectivitate VGA si HDMI.
  • Optiune de montare: păstrati-vă dezavantajul prin montarea monitorului compatibil VESA® pe perete sau utilizând bratul optional de monitor Dell. Înclinati la vointă: Lucrati confortabil prin înclinarea monitorului cu 5 ° în fată sau cu 21 ° înapoi.
  • Comenzi inteligente: Accesati cu usurintă butoanele pentru modurile de alimentare, luminozitate, contrast si personalizabile ale setărilor de pe panoul frontal al monitorului.
  • Functionati confortabil: optimizati confortul vizual si reduceti emisiile nocive de lumină albastră cu ComfortView2 si ecranul fără scânteiere.
  • Optiuni de conectare Porturi si sloturi: 1. Conectorul cablului de alimentare 2. Sloturi de montare a barelor sonore 3. HDMI | 4. VGA Cabluri incluse: 1. Cablu HDMI 2. Cablul VGA Reducerea amprentei: monitorul Dell 22 are o tehnologie PowerNap care reduce luminozitatea ecranului sau pune monitorul în modul de repaus când acesta nu este utilizat.
  • Acest monitor îndeplineste, de asemenea, cele mai recente standarde de reglementare si de mediu: Certificat ENERGY STAR® EPEAT® Gold Rated Certificat CECP Afisează certificatele TCO Materiale ecologice: noul monitor Dell este fabricat din sticlă fără arsen si un panou LED fără mercur.
  • Plăcile sale de circuite sunt fabricate din laminate bromurate cu retardare ignifugă (BFR) si PVC si au mai mult de 25% materiale plastice reciclate post-consumator pe sasiu. ..
481.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

EcranuluiVizualizati aplicatiile foile de calcul si multe altele pe o claritate 1920x1080
Plug and viewCompatibil cu
Optiune de montarePastrativa dezavantajul prin montarea monitorului compatibil
Inclinati la vointaLucrati confortabil prin inclinarea monitorului cu 5 in fata sau cu 21 inapoi
Comenzi inteligenteAccesati cu usurinta butoanele pentru modurile de alimentare luminozitate contrast si personalizabile ale setarilor de pe panoul frontal al monitorului
Functionati confortabilOptimizati confortul vizual si reduceti emisiile nocive de lumina albastra cu
Porturi si sloturi1
Cabluri incluse1
Reducerea amprenteiMonitorul
Acest monitor indeplineste, de asemenea, cele mai recente standarde de reglementare si de mediuCertificat
Materiale ecologiceNoul monitor

Despre Dell

Dell Inc. este o companie multinațională importantă de tehnologie care este specializată în dezvoltarea, vânzarea și asistența unei game largi de produse și servicii legate de computere.

Iată câteva puncte cheie despre marca Dell:

1. **Fondare și istorie:** Dell a fost fondată în 1984 de Michael Dell, care a înființat compania cu scopul de a vinde computere personalizate direct consumatorilor. Modelul direct către consumator a fost o inovație cheie care a ajutat Dell să devină un jucător important în industria computerelor.

2. **Computerele personale:** Dell este binecunoscut pentru produsele sale de computere personale, inclusiv desktop-uri, laptop-uri, stații de lucru și sisteme de jocuri. Compania oferă o varietate de linii de produse, cum ar fi Inspiron (axat pe consumator), XPS (consumator premium) și Alienware (jocuri).

3. **Servere și soluții pentru întreprinderi:** Dell oferă o gamă largă de soluții pentru companii și întreprinderi, inclusiv servere, sisteme de stocare, echipamente de rețea și software. Dell EMC, o subsidiară a Dell Technologies, se concentrează în special pe produse pentru întreprinderi.

4. **Achiziții:** Dell a suferit modificări și achiziții semnificative de-a lungul anilor. În 2016, Dell a achiziționat EMC Corporation, un jucător important în stocarea întreprinderilor. Compania rezultată, Dell Technologies, a devenit una dintre cele mai mari companii de infrastructură tehnologică din lume.

5. **Dell Technologies:** Dell Technologies, compania-mamă, cuprinde mai multe mărci și filiale, inclusiv Dell, Dell EMC, VMware, Pivotal, RSA și SecureWorks. Această organizație mai largă oferă un set cuprinzător de soluții și servicii IT.

6. **Inovație:** Dell are o istorie de inovare în domenii precum managementul lanțului de aprovizionare, personalizarea produselor și tehnologia serverelor. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne competitivă pe piața de tehnologie care evoluează rapid.

7. **Responsabilitate socială și de mediu:** Dell a fost recunoscut pentru eforturile sale în sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă. Compania are inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, pentru a promova reciclarea și pentru a contribui la cauze sociale.

Reduceri monitoare led

Categorii Dell

Monitor tn led Dell 21.5inch e2218hn, full hd (1920 x 1080), vga, hdmi, 5 ms (negru)

Monitor tn led Dell 21.5inch e2218hn, full hd (1920 x 1080), vga, hdmi, 5 ms (negru)

481.99 Lei

Cautari frecvente