Mouse gaming optic Hama urage (negru)
Hama

Mouse gaming optic Hama urage (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Poate aveți nevoie de un nou mouse pentru gaming pe PC-ul dumneavoastră sau poate un dispozitiv mai precis decât mouse-ul integrat al laptopului sau notebook-ului.
  • Mouse-ul optic nu are nevoie de un mouse pad pentru a funcționa și spre deosebire de un mouse cu bilă, unul optic nu se blochează cu murdărie, afectând astfel capacitatea de răspuns, ceea ce-l face un mouse ideal pentru a fi folosit în călătorii.
  • Mouse-ul pentru gaming Hama uRage este soluția ideală; este un mouse cu 6 butoane ce include o rotiță de scroll cu funcție de tastă și având un senzor optic integrat de 2400 dpi (600/1200/1800) pentru mișcare de precizie și controlul cursorului.
  • Aceasta înseamnă că mouse-ul este extrem de receptiv iar toate mișcările dumneavoastră cu mouse-ul sunt corect transferate pe ecran.
  • Mouse-ul are 5 butoane programabile ce pot fi alocate individual în funcție de cerințele jocului, cu un buton de viteză dpi pentru schimbări de viteză rapide.
  • Mouse-ul are afișare cu rezoluție clară cu LED-uri și rată de apel selectiv USB de 500 Hz.
  • Mouse-ul oferă o aderență foarte bună datorită tratamentului anti-alunecare și a picioarelor din Teflon cu frecare redusă pentru o mișcare ușoară. Instalarea plug and play, fără driver, face setarea acestui mouse ușoară. În plus, cablul de 2 metri oferă suficientă flexibilitate în timpul jocului, evitând totodată cablurile încâlcite inutile. ..
73.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Despre Hama

Hama este un brand binecunoscut pentru producerea unei varietăți de accesorii și produse în sectoarele electronice și fotografie.

Iată câteva domenii cheie în care Hama este activă:

1. **Accesorii fotografice:** Hama oferă o gamă largă de accesorii fotografice, cum ar fi genți pentru aparate foto, trepiede, filtre, accesorii pentru obiective și alte echipamente pentru fotografi amatori și profesioniști.

2. **Computer și accesorii audio:** Brandul produce și accesorii pentru computere și dispozitive audio. Acestea pot include articole precum cabluri, adaptoare, căști și alte periferice.

3. **Accesorii pentru dispozitive mobile și tablete:** Hama produce accesorii pentru dispozitive mobile și tablete, inclusiv huse, protectoare de ecran, încărcătoare și alte produse conexe.

4. **Accesorii pentru jocuri:** Unele produse Hama sunt concepute pentru pasionații de jocuri, inclusiv periferice pentru jocuri, controlere și accesorii.

5. **Echipamente pentru casă și birou:** Hama oferă diverse produse pentru casă și birou, inclusiv soluții de depozitare, truse de curățare și alte accesorii organizatorice.

Reduceri mouse

Categorii Hama

Mouse gaming optic Hama urage (negru)

Mouse gaming optic Hama urage (negru)

73.99 Lei

Cautari frecvente