Mouse gaming Steelseries prime+, usb, iluminare rgb (negru)
Steelseries

Mouse gaming Steelseries prime+, usb, iluminare rgb (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Contacte OM Prestige Revoluționarele contacte optico-magnetice sunt construite să reziste de 5 ori mai mult decât concurența și valorifică puterea luminii pentru a oferi timpi de răspuns extrem de rapizi.
  • Clicuri Precise și Uniforme Conceput să furnizeze cele mai satisfăcătoare clicuri folosind un miez magnetic pentru a garanta că inclusiv clicul stâng sau drept cu numarul 100 de milioane este la fel de precis și rapid ca primul.
  • Senzor Optic TrueMove Pro+ pentru Gaming Proiectat de PixArt și SteelSeries pentru a depăși concurența prin tracking real 1-la-1, 18.000 CPI, 450 IPS, accelerație 50G, control al înclinării (care elimină mișcările nedorite cauzate de așezările în unghi, slam-urile înclinate și flick-urile rapide), plus un senzor lift-off secundar.
  • Formă Testată în Luptă Design-ul ușor de 71 de grame a fost dezvoltat cu aportul profesioniștilor din esport pentru confort susținut și durabilitate la cele mai ridicate niveluri de performanță. Personalizare Completă Integrată Utilizează ecranul OLED încorporat pentru personalizare fără software adițional a ratei de raportare, iluminării RGB, distanței lift-off și setărilor CPI.
  • Folosit De Campioni Jucătorii de top din sportul electronic profesionist se bazează pe Prime pentru a câștiga cele mai intense competiții și turnee.
  • Construcție ABS plastic, PET Polyester Silk Cable Formă Ergonomică pentru mâna dreaptă Prindere Claw, Fingertip, Palm Butoane 5 Contacte Tip: SteelSeries Prestige OM, Rating: 100 de milioane de apăsări Sensor Tip: TruMove Pro+ cu Tilt Tracking, CPI: 18000, IPS: 450, Accelerație: 50G, Lift-Off-Distance: 2.0 0.5 mm Patine PTFE Iluminare RGB (o zonă) Greutate 71g (fără cablu) Dimensiuni Lungime: 125.3 mm, Lățime: 59 mm (față), 67.9 mm (spate), Înălțime: 23 mm (față), 42.4 mm (spate) Compatibilitate Windows, Mac, Xbox, Linux, un port USB liber, SteelSeries Engine 3.15.1+ Inclus în cutie Mouse Prime+, cablu detașabil Micro-USB USB-A, Ghid de instalare
416.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

TipSteelseries
Trumove
Rating100 de milioane de apasari
Cpi18000
Ips450
Acceleratie50g
Lift-off-distance20 05 mm
Lungime1253 mm
Latime59 mm (fata) 679 mm (spate)
Inaltime23 mm (fata) 424 mm (spate)

Reduceri mouse pc

Categorii Steelseries

Branduri mouse pc

Mouse gaming Steelseries prime+, usb, iluminare rgb (negru)

Mouse gaming Steelseries prime+, usb, iluminare rgb (negru)

416.99 Lei

Cautari frecvente