Mufa rj45 Hama 46706, cat 5e, 8 piese
Hama

Mufa rj45 Hama 46706, cat 5e, 8 piese

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Conectorul CAT 5 (8p; RJ45) de la Hama!
  • Conectorul CAT 5 (8p; RJ45) de la Hama, corespunzator specificatiei CAT 5, este un conector de inalta calitate fantastic ce poate fi folosit pentru a se conecta la capatul unui cablu CAT 5 de orice lungime sau tip pentru montare de catre oricine a cablurilor cu conector CAT 5. Conectorul RJ45 ofera o executie semi-ecranata si vine cu 10 componente independente astfel ca puteti fi siguri ca toate cablurile dumneavoastra CAT 5 cu conectare usoara pot avea atasat un conector pentru un pret accesibil.
  • Acesta este un produs cu adevarat grozav; atasati si conectati conectorul CAT 5 (8p; RJ45) astazi pentru co conectare de inalta calitate de la Hama!
  • Ati cumparat cabluri CAT 5 dar aveti nevoie de jack RJ-45 de inalta calitate pentru a le conecta?
  • Poate fi adesea foarte frustrant atunci cand stii ce cauti dar nu poti gasi produsul pe care il vrei.
  • In acest caz, aveti cablul CAT 5 de care aveti nevoie pentru a va face propriul cablu CAT 5 dar nu gasiti conectorii RJ-45 Plugs corecti pentru conectarea capetelor.
  • Cautarea dumneavoastra se incheie aici cu conectorii Hama CAT 5 (8p; RJ45). Ce este CAT 5? CAT 5 este prescurtarea de la Categoria 5, un standard curent in domeniu pentru cabluri de retea si telefonie iar cablurile Cat-5 sunt fire neecranate ce contin patru perechi de fire torsadate de 24 din cupru, ce se termina cu un jack RJ-45.
53.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Hama

Hama este un brand binecunoscut pentru producerea unei varietăți de accesorii și produse în sectoarele electronice și fotografie.

Iată câteva domenii cheie în care Hama este activă:

1. **Accesorii fotografice:** Hama oferă o gamă largă de accesorii fotografice, cum ar fi genți pentru aparate foto, trepiede, filtre, accesorii pentru obiective și alte echipamente pentru fotografi amatori și profesioniști.

2. **Computer și accesorii audio:** Brandul produce și accesorii pentru computere și dispozitive audio. Acestea pot include articole precum cabluri, adaptoare, căști și alte periferice.

3. **Accesorii pentru dispozitive mobile și tablete:** Hama produce accesorii pentru dispozitive mobile și tablete, inclusiv huse, protectoare de ecran, încărcătoare și alte produse conexe.

4. **Accesorii pentru jocuri:** Unele produse Hama sunt concepute pentru pasionații de jocuri, inclusiv periferice pentru jocuri, controlere și accesorii.

5. **Echipamente pentru casă și birou:** Hama oferă diverse produse pentru casă și birou, inclusiv soluții de depozitare, truse de curățare și alte accesorii organizatorice.

Reduceri diverse retea

Categorii Hama

Mufa rj45 Hama 46706, cat 5e, 8 piese

Mufa rj45 Hama 46706, cat 5e, 8 piese

53.99 Lei

Cautari frecvente