Multicooker Esperanza ekg011, 860 w, 5 l, 11 functii, panou smart digital, temporizator (negru/inox)
Esperanza

Multicooker Esperanza ekg011, 860 w, 5 l, 11 functii, panou smart digital, temporizator (negru/inox)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Multicooker Esperanza EKG011, 860 W, 5 l, 11 functii, Panou smart digital, Temporizator (Negru/Inox) Tehnologia de azi face totul mai simplu, inclusiv obtinerea unor retete delicioase si nutritive cu minim de efort (si fara a fi un chef). Daca vei incerca un aparat multicookar de calitate, vei ramane impresionat de avantajele pe care ti le ofera.
  • Ca o prima idee, cu un multicooker poti gati mai rapid si fara efort, chiar si daca nu esti un bucatar prea priceput.
  • Dispozitivul iti ofera o independenta de apreciat: alegi o reteta; speli, cureti, tai alimentele si le introduci impreuna cu alte ingrediente (precum condimentele); apesi cateva butoane si aici s-a cam terminat munca ta.
  • Poti pleca fara griji din bucatarie, caci are functie de oprire automata la sfarsitul progamului ales.
  • Dupa cum arata destule pareri despre cele mai bune aparate multicooker, gatesti repede (durata va varia, programul slow-cooking, de exemplu, cere logic mai mult timp), sanatos (cu minim de ulei) si etans (fara fum, fara miros). Inainte de a alege un aparat de gatit multicooker, trebuie sa te asiguri ca are functiile esentiale: coacere, fierbere si cu abur.
  • De altfel, modelele moderne dispun de un numar divers de programe, printre care slow-cooking, gatit sub presiune, prajire.
  • O caracteristica ce iti indica eficienta produsului o reprezinta puterea: Aparatul nostru puterea de 860W suficient pentru utilizare rezidentiala.
  • In functie de cantitatea pe care o gatesti in general, vei alege si capacitatea aparatului: pentru 4-5 portii, o capacitate de 5 l este satisfacatoare.
  • Alte functii utile sunt timer-ul, cu optiunile de pornire intarziata (alegi ora la care incepe automat procesul) si oprire automata; si cea de mentinere la cald sau reincalzire la o ora setata este de interes.
  • Esperanza Multicooker este un bun ajutor in bucatarie si ofera numeroase beneficii.
149.90 LeiPret vechi: 315.99 LeiDiscount 53%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciatAlegi o reteta
Inainte de a alege un aparat de gatit multicooker, trebuie sa te asiguri ca are functiile esentialeCoacere fierbere si cu abur
O caracteristica ce iti indica eficienta produsului o reprezinta putereaAparatul nostru puterea de 860w suficient pentru utilizare rezidentiala
In functie de cantitatea pe care o gatesti in general, vei alege si capacitatea aparatuluiPentru 45 portii o capacitate de 5 l este satisfacatoare
Acesta contine numeroase functii de gatit, cum ar fiTigaie electrica prajitor gatire la abur coacere util si pentru preparat blaturi de tort prajituri
Tensiune de intrare220240v 50hz
Putere860w
Capacitate interioara a vasului5l
Acoperire interioara a vasuluiNonstick
Cupa de evacuare a aburuluiDetasabila 11 functii programabile
Timp presetabil10 minute 24 ore
AccesoriiVas pregatire orez boiler de supa cos pentru pregatire la abur
Lungimea cablului de alimentare100 cm
Dimensiune produs255 x 31 cm

Despre Esperanza

Începând cu ultima mea actualizare a cunoștințelor din ianuarie 2022, „Esperanza” este o marcă care acoperă diverse categorii de produse, iar produsele specifice asociate mărcii pot varia. „Esperanza” este un termen în spaniolă care se traduce prin „speranță” în engleză.

Iată câteva posibilități referitoare la marca „Esperanza”:

1. **Electronice de larg consum:** în contextul electronicelor de larg consum, „Esperanza” poate fi asociată cu o marcă care produce produse precum căști, difuzoare, power bank-uri și alte accesorii.

2. **Periferice pentru jocuri:** Unele produse „Esperanza” pot fi direcționate către comunitatea de jocuri, inclusiv mouse-uri pentru jocuri, tastaturi și alte accesorii.

3. **Casa și stil de viață:** „Esperanza” poate fi folosită pentru o marcă care oferă produse pentru casă și stil de viață, cum ar fi aparate de bucătărie, articole de decor pentru casă sau produse de îngrijire personală.

4. **Îmbrăcăminte și modă:** în unele cazuri, „Esperanza” poate fi o marcă legată de îmbrăcăminte și articole de modă, inclusiv îmbrăcăminte, pantofi sau accesorii.

5. **Inițiative umanitare sau sociale:** Termenul „Esperanza”, care înseamnă „speranță”, poate fi asociat și cu organizații sau inițiative axate pe cauze umanitare sau sociale.

Reduceri multicooker

Categorii Esperanza

Multicooker Esperanza ekg011, 860 w, 5 l, 11 functii, panou smart digital, temporizator (negru/inox)

Multicooker Esperanza ekg011, 860 w, 5 l, 11 functii, panou smart digital, temporizator (negru/inox)

149.90 Lei

Cautari frecvente