Multifunctionala Epson expression home xp-3150, inkjet color, a4, wi-fi, duplex automat
Epson

Multifunctionala Epson expression home xp-3150, inkjet color, a4, wi-fi, duplex automat

Vezi magazinul Cartuseria
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Multifunctionala Epson Expression Home XP-3150, inkjet color, A4, Wi-Fi, duplex automat Eficientizarea spatiului de lucru, solutii Wi-Fi flexibile Multifunctionala Epson Expression Home XP-3150 este un model accesibil care utilizeaza eficient spatiul dumneavoastra de lucru combinand facilitatile de imprimare, scanare si copiere intr-o singura unitate compacta si extrem de practica, recomandata fie pentru birou, fie pentru acasa.
  • Imprimanta este flexibila cu Wi-Fi pentru imprimare si scanare wireless atunci cand sunteti acasa si Wi-Fi Direct pentru imprimare fara o retea wireless.
  • Dispune de un ecran LCD de 3,7 cm care facilitează copierea si imprimarea fara a avea nevoie de un computer, in timp ce alegerea imprimarii fata-verso reduce considerabil utilizarea hartiei.
  • Imprimarea departe de desktop este usoara datorita unei game de aplicatii compatibile de imprimare mobila, permitandu-va sa imprimati, scanati si copiati direct de pe smartphone sau tableta.
  • Caracteristici tehnice Imprimanta Epson Expression Home XP-3150 Format hartie A4 (21,0x29,7 cm), A5 (14,8x21,0 cm), A6 (10,5x14,8 cm), B5 (17,6x25,7 cm), C6 (plic), DL (plic), nr. 10 ( Plic), Letter Legal, 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm, 16:9 Rezolutie imprimare 5.760 x 1.440 DPI Viteza de imprimare 33 Pagini/min.
  • Monocrom (hartie simpla) 15 Pagini/min.
  • Color (hartie simpla) 42 secunde pentru o fotografie 10 x 15 cm (hartie foto Epson Glossy Premium) Multifunctionala Imprimare, scanare, copiere Cod cartuse Epson 603 Black / Cyan / Magenta / Yellow Duplex Automat Tip scanner Senzor de imagine de contact (CIS) Rezolutie scanner 1.200 DPI x 2.400 DPI (Orizontal x Vertical) Capacitate tava hartie 100 Coli Standard, 20 Coli foto Servicii de tiparire mobila si cloud Apple AirPrint, aplicatia Epson Smart Panel, aplicatia Epson Creative Print, Epson Connect (Imprimare prin e-mail, driver de imprimare la distanta) Ecran LCD Marja de imprimare 0 mm sus, 0 mm dreapta, 0 mm jos, 0 mm stanga (Oriunde este definita marginea.
  • Altfel 3 mm sus, stanga, dreapta, jos) Prelucrare suporturi Imprimare fara chenar, imprimare fata verso automata (A4, hartie obisnuita) Conectivitate USB, WiFi, Wi-Fi Direct Software inclus Epson Easy Photo Print, Epson Scan 2 Sisteme de operare compatibile Mac OS X 10.6.8 sau o versiune ulterioara, Windows 10 (32/64 bit), Windows 11, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP SP3 or later (32-bit), XP Professional x64 Edition SP2 sau mai recent, Windows XP SP3 sau mai recent (32 bit), macOS 11 sau mai recent Pachetul de livrare contine 4 cartuse de cerneala individuale, Imprimata, Cablu alimentare, Ghid introductiv, Software (CD), Certificat de garantie Greutate imprimanta 4.3 kg Dimensiuni imprimanta 375‎ x 300 x 170 mm
635.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

169

Despre Epson

Epson este o companie multinațională japoneză care este unul dintre cei mai mari producători din lume de imprimante pentru computere, imagini și echipamente legate de informații. Numele complet al companiei este Seiko Epson Corporation. Epson este cunoscut pentru gama sa largă de produse, inclusiv imprimante, proiectoare, scanere, imprimante cu jet de cerneală și laser și alte dispozitive legate de imagini.

Aspectele cheie și liniile de produse ale Epson includ:

1. **Imprimante:** Epson produce o varietate de imprimante pentru uz casnic și de afaceri. Acestea includ imprimantele cu jet de cerneală, imprimantele laser și imprimantele de format mare. Epson este cunoscută în special pentru seria sa de imprimante EcoTank, care utilizează rezervoare de cerneală reîncărcabile, mai degrabă decât cartușe de cerneală tradiționale.

2. **Proiectoare:** Epson produce o gamă variată de proiectoare pentru diverse aplicații, inclusiv home theater, prezentări de afaceri și educație. Proiectoarele lor au adesea tehnologii avansate, cum ar fi tehnologia de proiecție 3LCD.

3. **Scanere:** Epson dezvoltă scanere cu plată și cu coli, atât pentru uz casnic, cât și pentru birou. Aceste scanere sunt concepute pentru a digitiza documente, fotografii și alte medii.

4. **Tehnologie purtabilă:** Epson a fost implicată în dezvoltarea tehnologiei purtabile, inclusiv ochelari inteligenți și soluții de realitate augmentată (AR).

5. **Imprimante de etichete și imprimante industriale:** Epson oferă imprimante de etichete pentru întreprinderi și industrii, precum și imprimante industriale utilizate în aplicații precum imprimarea textilelor.

6. **Presă digitală de etichete:** Epson oferă prese digitale de etichete pentru imprimarea de etichete de înaltă calitate, în tiraje scurte.

Epson este recunoscut pentru concentrarea pe inovare și practici ecologice. Compania a fost un pionier în introducerea de tehnologii precum PrecisionCore, o tehnologie de imprimare de înaltă performanță, și are un angajament față de sustenabilitate, inclusiv eforturi de reducere a impactului asupra mediului și de promovare a reciclării.

Categorii Epson

Multifunctionala Epson expression home xp-3150, inkjet color, a4, wi-fi, duplex automat

Multifunctionala Epson expression home xp-3150, inkjet color, a4, wi-fi, duplex automat

635.00 Lei

Cautari frecvente