Multifunctionala Hp envy 6420, a4 color, wireless dual band, fax, adf, duplex automat

Multifunctionala Hp envy 6420, a4 color, wireless dual band, fax, adf, duplex automat

Vezi magazinul Cartuseria
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Multifunctionala HP Envy 6420, A4 color, wireless dual band, fax, ADF, duplex automat Imprimați, copiați, scanați și trimiteți fax – all in one Indiferent daca lucrati de acasa sau vreti doar sa scanati fotografii pentru a le impartasi prietenilor, acum aveti sansa de a face toate aceste activitati cu ajutorul imprimantei multifuncționale inkjet HP ENVY 6420. Capabila sa tipareasca pana la 10 pagini pe minut și cu un scaner incorporat, aceasta este soluția perfecta all-in-one pentru munca de acasa sau activitatile craft.
  • Scanare ADF, imprimare automata fata-verso, Smart Task De asemenea, este un mare stimulator al productivitatii datorita alimentatorul automat de documente de 35 de pagini care va ajuta sa efectuati mai repede un volum mare de copiere sau scanare.
  • Printarea duplex automata si functia ADF va ajuta sa lucrati rapid si eficient fara a fi nevoie sa efectuati manual operatiunile de intoarce a paginilor pentru print si scan, contribuind si la economia de timp si de hartie.
  • Toata familia poate imprima direct de pe orice dispozitiv oricand, oriunde iar daca va confruntati cu sarcini repetitive le puteti automatiza cu functia Smart Tasks pentru a reduce timpul si efortul necesare.
  • Wi-Fi Dual-Band, Bluetooth, compatibilitate cu smartphone Cu conectivitatea Wi-Fi dual band cu auto resetare, autonoma si mult mai rapida, puteti sa imprimati, sa scanati sau sa copiati orice document direct de pe smartphone sau tableta cu aplicația HP Smart.
  • Puteti astfel trimite comenzi catre HP ENVY 6420 de oriunde va aflati, astfel incat acele documente importante vor fi intotdeauna gata atunci cand aveti nevoie de ele.
  • In acelasi timp puteti trimite un fax securizat de pe smartphone prin intermediul aplicatiei HP Smart, disponibila pe Android si iOS, cu o configurare foarte simpla.
  • Culorile vibrate din fotografiile preferate sunt acum transpuse pe hartie oricand si aproape de oriunde cu ajutorul Apple AirPrint, Chrome OS, HP Smart, Mopria.
  • Imprimare: Tehnologie de imprimare: jet de cerneala termica; Imprimare fata-verso: duplex automat; Viteza de imprimare: mono 10ppm, color: 7ppm; Rezolutie imprimare: Pana la 4800 x 1200 culori DPI optimizate (la imprimarea de pe computer pe hartii foto HP selectate si 1200 DPI de intrare); Ciclu lunar de functionare: pana la 1000 pagini/luna; Limbi de tiparire: HP PCL 3 GUI.
  • Scanare: Tehnologie: CIS; Viteza de scanare: pana la 7 ipm (alb si negru), 3 ipm (color); Rezolutie scanare: pana la 1200 x 1200DPI; Niveluri de gri: 256; Adancime: 24 biti; Dimensiune maxima scanare: 215.9 x 297 mm; Versiune Twain 2.1. Fax: Rezolutie fax negru: 150x150DPI; Memorie: spatiu de stocare nelimitat; Capacitate de editare; Acces la istoricul faxurilor.
739.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ImprimareTehnologie de imprimarejet de cerneala termica
Imprimare fata-versoDuplex automat
Viteza de imprimareMono 10ppm color7ppm
Rezolutie imprimarePana la 4800 x 1200 culori
Ciclu lunar de functionarePana la 1000 paginiluna
Limbi de tiparireHp
ScanareTehnologiecis
Viteza de scanarePana la 7 ipm (alb si negru) 3 ipm (color)
Rezolutie scanarePana la 1200 x 1200dpi
Niveluri de gri256
Adancime24 biti
Dimensiune maxima scanare2159 x 297 mm
FaxRezolutie fax negru150x150dpi
MemorieSpatiu de stocare nelimitat
Conectivitate si sisteme de operare1 port
Windows recomandatWindows 10 71
Macintosh recomandatMacos
Sistem operare compatibilWindows 10 7
Specificatii hartieCapacitate intrarepana la 100 coli
Capacitate intrare carduriPana la 40 carduri
Capacitate iesirePana la 25 coli
Dimensiuni acceptateA4
Suport hartieHartie simpla
ConsumabileCartuse de cerneala
GeneralAlimentare100240
Consum energie010w (oprit) 40w (finalizat) 170w (repaus)
AdfStandard 35 coli
Dimensiuni4325 x 5115 x 194 mm

Despre Hp

HP (Hewlett-Packard) este o renumită companie multinațională de tehnologie a informației care produce o gamă largă de produse hardware și software.

Iată câteva puncte cheie despre marca HP:

1. **Istoric:** HP a fost fondată în 1939 de Bill Hewlett și Dave Packard într-un garaj din Palo Alto, California. S-a concentrat inițial pe dezvoltarea de echipamente electronice și de testare.

2. **Linii de produse:** HP este cunoscută pentru gama sa diversă de produse, inclusiv computere personale, laptopuri, imprimante, servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și o varietate de alte soluții hardware și software.

3. **Computing personal:** HP produce o gamă largă de computere personale, inclusiv desktop-uri, laptopuri, stații de lucru și dispozitive 2-în-1. Seria HP Pavilion și HP Envy sunt exemple de linii de produse populare orientate către consumatori.

4. **Imprimante și dispozitive de imagistică:** HP este un producător de top de imprimante, scanere și dispozitive de imagistică. Seria de imprimante HP LaserJet și HP DeskJet sunt binecunoscute.

5. **Soluții pentru întreprinderi:** HP oferă soluții pentru întreprinderi, inclusiv servere, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și software. Seria de servere HP ProLiant este utilizată pe scară largă în mediile de întreprindere.

6. **Achiziții și schimbări:** De-a lungul anilor, HP a suferit schimbări și decizii strategice, inclusiv achiziția Compaq în 2002. De asemenea, compania s-a împărțit în două entități separate: HP Inc., care se concentrează pe sisteme personale și imprimante și Hewlett Packard Enterprise (HPE), care se concentrează pe soluții și servicii pentru întreprinderi.

7. **Inovație:** HP are o istorie de inovație, contribuind la dezvoltarea unor tehnologii precum imprimarea cu jet de cerneală și laser. Compania continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne competitivă în industria tehnologiei care evoluează rapid.

Categorii Hp

Multifunctionala Hp envy 6420, a4 color, wireless dual band, fax, adf, duplex automat

Multifunctionala Hp envy 6420, a4 color, wireless dual band, fax, adf, duplex automat

739.00 Lei

Cautari frecvente