Heinner Oferta trio: lenjerie pat dublu 4 piese microfibra blue daisy
Heinner

Heinner Oferta trio: lenjerie pat dublu 4 piese microfibra blue daisy

Vezi magazinul Cumparamisim
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Lenjerie de pat king size microfibra 60 gsm.
  • Setul de pat contine: 2 fete de perna 50x70 cm cearceaf de pat 220x240 cm cearceaf de pilota 200x220 cm . Lenjeriile din microfibra sunt moi la atingere nu se scamoseaza sunt foarte usor de ingrijit rezistente si durabile.
  • Instrucțiuni de intreținere: nu se folosesc inălbitori chimici. se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă. Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs.
  • Avantajele lenjeriilor de pat din bumbac satinat superior: confort sporit atat iarna cat si vara; material foarte moale cu aspect mat ca al bumbacului 100%. rezistență îndelungată în timp; ..
83.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Contine 2 fete de perna 50x70 cm cearceaf de pat 220x240 cm cearceaf de pilota 200x220 cm
Instructiuni de intretinere nu se folosesc inalbitori chimici se recomanda ca produsul sa fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta
Avantajele lenjeriilor de pat din bumbac satinat superior confort sporit atat iarna cat si vara

Despre Heinner

Heinner este un brand românesc specializat în producerea unei varietăți de electrocasnice și produse electronice. Compania oferă o gamă largă de articole, inclusiv aparate de bucătărie, electrocasnice, produse de îngrijire personală, echipamente audio și video și multe altele.

Gama de produse Heinner include articole precum blendere, procesoare de bucătărie, aparate de cafea, aspiratoare, fiare de călcat, ceainice electrice, prăjitoare de pâine și diverse alte electrocasnice mici și mari. Marca își propune să ofere consumatorilor soluții accesibile și funcționale pentru nevoile de zi cu zi.

Reduceri lenjerii de pat

Categorii Heinner

Heinner Oferta trio: lenjerie pat dublu 4 piese microfibra blue daisy

Heinner Oferta trio: lenjerie pat dublu 4 piese microfibra blue daisy

83.00 Lei

Cautari frecvente