Painii | 700 g si 1000 g |
---|---|
Tipul de brutarie de casa | Brutarie cu carlig cu un singur carlig |
Dimensiunea painii | 700 1000 g |
Carlig de framantat cu suprafata antiaderenta (cod de comanda | B39002) |
Lcd clar cu lumina de fundal care arata timpul ramas si setarile curente ale programului 12 programe automate, de exemplu | Program pentru paine integrala program pentru coacere fara gluten program pentru framantarea aluatului program pentru coacere |
Pornire intarziata | Temporizator de pana la 13 ore |
Pachet suplimentar | Carlig pentru tragerea framantatorului de paine cana de masurare combinata de marimea unei lingurite si dimensiunea unei linguri cana de masurare a apei 10250 ml |
Parametri tehnici | |
Lungimea cablului de alimentare | 98 cm |
Dimensiunile dispozitivului (lxxxh) | 25 x 363 x 29 cm |
Greutatea dispozitivului | 43 kg |
Dimensiunile vasului de framantat (lxxxh) | 191 x 143 x 171 cm |
Consum de energie | 550 |
En 60335-2-9 | 2003 modificat de amendamentul |
A13 | 2010 care reglementeaza temperatura maxima a suprafetei aparatelor destinate coacerii |