Panou de dus Rea bler-1 120
Rea

Panou de dus Rea bler-1 120

Vezi magazinul Baie-rea
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Designul modern cu un subtil indiciu de geometrie va reîmprospăta cu siguranță orice decor de baie și va introduce o atmosferă uimitoare, indiferent dacă amenajarea interioară este marcată cu un stil modern, vintage sau orice alt stil.p {padding: 10px 0 0 0}. Profilele negre in combinatie cu sticla transparenta nu sunt altceva decat un echilibru perfect in designul intregului produs.
  • Liniile negre care trec de-a lungul peretelui, creând un model bine echilibrat, sunt încă o altă valoare care încântă ochiul chiar și celor mai sofisticate gusturi.
  • Un braț reglabil, din aluminiu, completează întreaga compoziție cu minimalismul său.p {padding: 10px 0 0 0}. Peretele de dus * Bler * nu este doar o necesitate pentru igiena de zi cu zi, este si un moment pentru un moment de relaxare pe care il meritati dupa o zi lunga.
  • Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că, pe lângă funcționalitatea de înaltă clasă, produsul este și un element unic în baia dvs. și vă mulțumește nu numai corpului, ci și ochilor.
  • Lasă baia ta să devină ceva mai mult decât un simplu loc de împrospătare.p {padding: 10px 0 0 0}. Pentru un confort maxim, peretele nostru este acoperit cu un nano strat inovator * Easy Clean *, este o tehnologie care vă permite să păstrați peretele în ordine perfectă cu un efort minim.
  • Menține curățenia perfectă fără a folosi detergenți puternici. În plus, banda de podea atașată protejează geamul dușului împotriva deteriorării. * Culoarea neagră se aplică în procesul de producție, apoi se întărește de două ori împreună cu frunza la 600-800 ° C. * Garantează 100% durabilitate și rezistență la zgârieturi și deteriorări mecanice.
  • Aceasta este singura metodă care asigură cea mai înaltă calitate și durabilitate.p {padding: 10px 0 0 0}. Seturi de duș, scurgeri și alte accesorii potrivite din domeniul armăturilor pentru baie găsiți în oferta magazinului nostru.
  • Noi invităm!„* Manual*”: https: //drive.google.com/file/d/1smgnpSgZNCgMoZrvoKDS_FvIuvIFAEYa/view?
  • Usp = partajare„* CAD *”: https: //umywalki.pl/lazienka-rea/cad/bler_1_scianka.zip
2,070.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

{padding10px 0 0 0
Un brat reglabil, din aluminiu, completeaza intreaga compozitie cu minimalismul sau.p {padding10px 0 0 0
Lasa baia ta sa devina ceva mai mult decat un simplu loc de improspatare.p {padding10px 0 0 0
Aceasta este singura metoda care asigura cea mai inalta calitate si durabilitate.p {padding10px 0 0 0
Manual*”Httpsdrivegooglecomfiled1smgnpsgzncgmozrvokdsfviuvifaeyaview
Cad *”Httpsumywalkipllazienkareacadbler1sciankazip

Branduri ""

Panou de dus Rea bler-1 120

Panou de dus Rea bler-1 120

2,070.00 Lei

Cautari frecvente